tt55 lerle case jx55

Ynt: tt55 lerle case jx55

yaptıracagım inş bana kalırsa hangi marka olursa olsun fabrikadan yeni gelen bir traktörün bile kaliteli bi erbap pompacıya ayar yaptırması lazımda yenidir işte diyip biniyoruz birde anahtar değdirmeme takıntısı :)

gorus link=topic=77756.msg921813#msg921813 date=1411662715' Alıntı:
yaptıracagım inş bana kalırsa hangi marka olursa olsun fabrikadan yeni gelen bir traktörün bile kaliteli bi erbap pompacıya ayar yaptırması lazımda yenidir işte diyip biniyoruz birde anahtar değdirmeme takıntısı :)
aynen öyle dostum Balıkesır tarafında bazı bayıler sıfır traktorlerı dukkana ındırmeden pompa ayarına sokuyorlar.....

güzel uygulama imiş keşke her galeri traktör bizlere ulaşmadan yaptırsada masrafıda bize sarsa oda sorun değil çok güzel olur bence

valla arkadaşlar ne case ne new holland alın ls ultra 55 bakın keyfinize iddaa ediyorum 4-11(benim ls ye taktıgım pulluk) (alpler) takın case ye yada nh ye 50 dönüm yerde 35 litre yakıyo hemde o pullukla valtranın ve tümosanın üstüne çıkıyo ls yakıt az çekiş fazla konfor fazla harika bi traktör sen boş ver case ile nh yi al bi ls bak keyfine