Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği
Konu 6 sayfa olmuş umarım herkes içini dökmüştür çünkü artık konuyu kilitliyorum.Böyle incir çekirdeğini doldurmayacak meselelerden problem yaratmakta site olarak üstümüze yok.Benim lafım her iki tarafa kimisi küçüklüğünü bilmeden desteksiz sallıyor,kimisi de cevap vererek ona prim yaptırıyor sonra konu böyle uzayıp gidiyor.Ben bu konuda yaşı daha büyük üyelerden rica ediyorum,sizler de o yaşları yaşadınız.Sitemizdeki bazı genç arkadaşlar tam kendini ispatlama çabasında olacak yaştalar.Onun için böyle anlamsız mevzuları uzatabiliyorlar.Büyükler biraz daha konuları kapatma yönünde davranış gösterir,gereken kişiye gerektiği kadar yorum yaparsa daha sakin bir ortam oluşur.
Bu arada üyeler senden rahatsız dediğimizde bize hesap soran arkadaşlar da genelin fikirlerine umarım vakıf olmuştur,kendilerine çeki düzen verirler.Aksi takdirde bu aralar başı çeken insanlar belli,bu kadar uyarı yeter artık cezaları uygulamak gerekiyor belli ki.Ayrıca belki bilgisayar başındayım diye o bana bunu söyle dedi yazdım,benim yerime şu girmiş ben onun yerine girdim vs tarzı lafları bırakmanızı öneririm.Onların hepsinin farkına varıyoruz
Bir de her açılan konuyu herkes kendi üzerine alınmamalı.Şimdi benim traktörüme adam istediği kadar laf etsin,yalan yanlış bişeyler söylüyorsa umrumda olmaz.Ne derse desin.Bunu hemen gurur meselesi yapıp da laf dalaşına girmenin bir manası yok.Böyle olursa sitedeki her konudan bir rahatsız olacak insan çıkar,sonra da her konuyu kilitlememiz gerekir.Belki size göre zamanında konulara müdahale edilmiş olur ancak site birşeye benzemez.Biraz hoşgörülü olmakta fayda var.
Son bir not olarak BÜYÜK harflerle yazmak sitemizde yasaktır.Bu son uyarıdan sonra uymayanlara direk uyarı cezası verilecek.