TÜMOCAN 74-80 DTK & DOĞANCAN Pullukta

TÜMOCAN 74-80 DTK & DOĞANCAN Pullukta

http://www.izlesene.com/video/tumosan-74-80-dtk/3320583

Arkadaşlar ses çok kötü kusura bakmayın. 4 lü pullukla sürülü olan Ayçiçeği tarlasını ikiledik. Performansı güzel. Toprağın altı birazda olsa yaş. Seri 1 de tam saldığım zaman biraz gidiyo sonra bayılma oluyor. Orta 4 te de aynı şey oldu. Fakat orta 3 de maşallahı var güzel gidiyor. Sakın çekmiyor zannetmeyin. Pullukları tam saldığımda şaseye kadar gömülüyo Allah ne verdiyse :D doğal olarak bayılma problemi yaşaması doğal. İlk girdiğimde çifçekere bağlamayı unuttum. Motor yırtınıyodu :D sonra çifçekere atınca ok gibi fırladı. Yalnız ben pullukların numaralarını bilmiyorum. 10 diyen var 12 diyen var :D iyi seyirler.. Dikkat video ilk seferde açılmazsa sayfayı yenileyin :D

Ynt: TÜMOCAN 74-80 DTK & DOĞANCAN Pullukta

Güzel paylaşım Doğancan. Tümocan ' da iyi gidiyor. Yalnız dedenin yanında traktörü GPS pilot ' a alma, sonra dereye mereye uçar deden kırmasın kafanı...:D

helal koçuma maşallahı var tümonun önde dere var dikkat et. dedecan doğancan tümocan elele anlş-*s

hani dere ben nye göremedim anlayamadım valla :D

güzel traktör güzel paylaşım sagol komutan yakıtıda yazsaydın ya şaseye kadar otururken petrolün neresine oturuyor acaba :D

rahimavci link=topic=42202.msg384420#msg384420 date=1303282724' Alıntı:

güzel traktör güzel paylaşım sagol komutan yakıtıda yazsaydın ya şaseye kadar otururken petrolün neresine oturuyor acaba :D
valla petrolün de üst sağ köşesine oturma ihtimali yüksek olasılık ama dogancan daha iyi biliyodur.......

güzel paylaşım olmuş doğancan eline sağlık..

alipasalierkan link=topic=42202.msg384397#msg384397 date=1303261939' Alıntı:
Güzel paylaşım Doğancan. Tümocan ' da iyi gidiyor. Yalnız dedenin yanında traktörü GPS pilot ' a alma, sonra dereye mereye uçar deden kırmasın kafanı...:D
Aga yemin ediyorum 4-5 gün boyunca sol dizimden aşağısı ağrıdı :D debriyaja bas çek bas çek :D illet oldum. çok sert debriyajı var. gözünü seveyim shuttle motorun :D Dedem beni indiğimde gördü kahkayı patlattı :D ama bişi olmaz önünde kavak ağaçları var dereye uçmadan engel :D
atabey link=topic=42202.msg384399#msg384399 date=1303273830' Alıntı:
çok güzel doğancan sen bu iş biliyorsun ellerine sağlık
eyvallah abim teşekkür ederim sağolasın. elimizden geldiğince. aslında video çekmeyecektim ama kendimi tutamadım çektim. ne maceralar yaşadım o gün sonradan kafama esti :D
sami ÖZKAN link=topic=42202.msg384414#msg384414 date=1303281150' Alıntı:
helal koçuma maşallahı var tümonun önde dere var dikkat et. dedecan doğancan tümocan elele anlş-*s
Sami abi valla hep el ele yalnız bi yere yok bizde :D
rahimavci link=topic=42202.msg384420#msg384420 date=1303282724' Alıntı:

valla üstad bunların ne kadar deposu olduğunu bilmiyom ama depoyu ful yaptık. 7-8 km yol gittik. sonra tarlaya girdik. 5-6 dekar yer sürdüm. 60 liralık mazot harcamış işte bilmiyom ne oluyo :D
aksazli link=topic=42202.msg384436#msg384436 date=1303285723' Alıntı:
valla petrolün de üst sağ köşesine oturma ihtimali yüksek olasılık ama dogancan daha iyi biliyodur.......

güzel paylaşım olmuş doğancan eline sağlık..
dediğim gibi tam olarak ölçmedik :D ama yolda akşamcılar gibi çekiyo, tarlada keyifçiler gibi fazla çekmiyo :D

ses çok kötü video güzel :) bide kendi yürür pulluk makine videolarm var diyodun bumuydu lan :D

doganbey1 link=topic=42202.msg384510#msg384510 date=1303293745' Alıntı:
:D bu tabi len ne zannediyon :D koy bakalım senin kralı gidecek mi? :D

4x4 traktör le Kral I bir mi tutuyon sen :D ii ce gitmişin ama senin için yapacam bakalım gidebilecek mi kendisi :D giderse Lale olusun dilim de ;D şety*-*

:D :D gülüm ben denedim bi müddet gidiyo sonra çiziden çıkıyo :D Buda 4x2 de iken tam saldığımda pulluğu kaçacak delik arıyo :D zannedersem bizim pulluklar ayarsız yani cins bi pulluk :D

Bir an önce yeni fotoğraf makinası al abi bu ses ne :D Tümocan iyi gidiyor yalnız tarlaya sürmeden önce tırmık çekip ayçiçekten arta kalanları temizlersen pulluğu tıkamaz. Pulluğu tıkayınca çok zorluyor traktörü :)

Kardeşim biz tamamını sürmedik :D o sürülen yerden su geçmişti kışın yarmış o bölgeyi bizde tarla tesviyesi düzelsin diye sürdük :D yoksa 9 lu çekecektik :D

doganbey1 link=topic=42202.msg384514#msg384514 date=1303294192' Alıntı:
:D :D gülüm ben denedim bi müddet gidiyo sonra çiziden çıkıyo :D Buda 4x2 de iken tam saldığımda pulluğu kaçacak delik arıyo :D zannedersem bizim pulluklar ayarsız yani cins bi pulluk :D
:D Çıkıyo canım çıkmaz demiyoz :D :D Pulluk tipinde var bi ayarsızlık bozukluk ya ne bilemedeim lale şety*-*

dedeme dedim ben ayarsız diye :D çünkü bazı yerde cidden motoru çok zorluyo. son pulluk ekleme yapılmış oktan . ayarsız pulluklar :D alsak mı acaba ünlü 4 lü 14 numara pulluk :D

;D o koyunlar ezilseydi nolacaadı ee :D ;D biyandanda davarı kovalıyo yaa lan doğancan ;D tümo iyi gidiyor :D

anayurtlu 3105d link=topic=42202.msg384530#msg384530 date=1303295442' Alıntı:
;D o koyunlar ezilseydi nolacaadı ee :D ;D biyandanda davarı kovalıyo yaa lan doğancan ;D tümo iyi gidiyor :D
Bak olum iki işi birden idare ediyom :D hem koyunlar hem motoru :D tümo güzel ya hoşuma gitti :D biraz daha konforlu olsa ahhhh ahhh

Paylaşım için teşekkürler Doğancan. Video biraz bozuk olsa da Tümocan ' ın gidişini görmemek elde değil.
Pulluğun da güzelmiş ayrıca :D