TÜMOCANI SATTIM ...........

Ynt: TÜMOCANI SATTIM ...........

doganbey1 link=topic=47832.msg461656#msg461656 date=1319737884' Alıntı:
Lalecim para benim değil ki :D hem ben KUBOTA yı bedava alırım la :D lem
abi ömür boyu ordaa görev yaparsan sana kübo verirlerse (bazı yerlerde çalıştığın süre için sana araç verirler)ömür boyu senin olur :D .neyse hayırlı olsun

Abi benim gazladığım falan yok. Alan adam da kaç paraya traktörü aldığımı biliyor. Ben alavere dalavere yapacak insan değilim. Bu makinayı kışın 30 aralıkta tümosan bayiinden 33.500 liraya aldık. Vergisi cezası falan vardı. yağı kılı tüyü yünü derken bize 35 e falan geldi. E birde ben 250 TL ye akü taktırdım. İşte sana aynı fiyat :)

hayırlısı olsun doğancan abi biri gider biri gelir hayat bu insana ne göstereceği belli olmuyor... :)

aynen öyle kardeşim. dedemin hatırasıydı üzücü oluyor ama :(

hiç bir şey bileder. Dedem rahmetli oldu diye sattık malum bende okuyorum o yüzden izin vermiyorlar :(

:) evet abi. dedemin eskiden beri tanıdığı birisi vardı genç biri. O yüzden 1 ton da kömür verdi. İşin içine anannem girmesedi kuruş aşağı inmezdim