--{Tümo'nun Pulluk Geldi}--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[size=11pt][/size]Tümosan 90.80DTK ile Ne zaman herg'e başlıcaz diyorduk sonunda Pulluk geldi. Ünlü Pulluk Tarım Makina Sanayi Manisa 5'li 13'inç. alk-*s *098*-

[size=11pt]The[/size] [size=11pt]@*/-TmS_HsT-/*@[/size]

Ynt: --{Tümo'nun Pulluk Geldi}--

bugün ben bu kamyonu gördüm köye doğru geliyordu size mi geldi hayırlı uğurlu olsun Yusuf ama tavsiye etmem çıkma sakın herklere yerler daha sert ben dün 3 tarla denedim olmadı ama ünlünün pulluğu gerçekten güzel ))) :8

hayırlı olsun arkadaşım iyi herkler

paylaşım için teşekkürler

Hepinizden Allah razı olsun. Tşkler Edrm.

Gökhan_42 link=topic=26212.msg217329#msg217329 date=1253818527' Alıntı:
bugün ben bu kamyonu gördüm köye doğru geliyordu size mi geldi hayırlı uğurlu olsun Yusuf ama tavsiye etmem çıkma sakın herklere yerler daha sert ben dün 3 tarla denedim olmadı ama ünlünün pulluğu gerçekten güzel ))) :8

Eyv. Gökhan kardeşim Bi söylerim babama ama genede deneriz bir yerleri sağol.

güle güle kullan arkadaşım allah banada nasip etsin niyetim var ama alamadık bi türlü siz kaça aldınız sorması ayıp peşinmi kooparatif mi

tümosancı sefa link=topic=26212.msg217401#msg217401 date=1253823765' Alıntı:
güle güle kullan arkadaşım allah banada nasip etsin niyetim var ama alamadık bi türlü siz kaça aldınız sorması ayıp peşinmi kooparatif mi

Sağol kardeşim Peşin 3500TL ' ye aldık. 11. ayda ödeyeceğiz.

hayırlı olsun kardeş bizim daha traktörümüz yok onuda alırız inşallah allah nasıp ederse bir tane alırız 4 seneye kadar.şimdilik traktör olarak tümo 90 80 dusunuyoz.neyse konuyu dağıtmıyım yenıden hayırlı olsun kardeş gule gule kullan.bu pulluklar kaç numara kardeş onu soylersen memmun oluruz

hayırlı olsun.
senkinin demirleri 2 parça değil.2 parçalı olsaydı iyiydi aşınan burnunu 15liraya alıp değiştirirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...