TÜMOSAN 5255 - JD5050E

Ynt: TÜMOSAN 5255 - JD5050E

tumosannn link=topic=67958.msg773204#msg773204 date=1378857357' Alıntı:
cocuksun combalaksın cunku bunların bayı oyunu oldugunu aklın kesmıyor abıcım jd nın 5075 yazan yazısını kaldırıp 5050 yapmıslar o balya yapan saman videosunda 5050 yazan yazı 1,55 de rengıne bak bırde turbo yazan yazı rengıne bak aradakı farkı anlarsın birde bu gıbı işleri yaparken arkadakı ekıpmanın calısacagı devırde onemlı kımısı 540 la calısıyor kımısı 750 kımısı 1000 bılmem anlatabıldım mi?
motor olarak karsılastır bana nesı fazla bu jd nın ?? teknık verılerr ı ver bunlar fasa fiso afrn-*s afrn-*s afrn-*s afrn-*s afrn-*s

tumosannn link=topic=67958.msg773204#msg773204 date=1378857357' Alıntı:
cocuksun combalaksın cunku bunların bayı oyunu oldugunu aklın kesmıyor abıcım jd nın 5075 yazan yazısını kaldırıp 5050 yapmıslar o balya yapan saman videosunda 5050 yazan yazı 1,55 de rengıne bak bırde turbo yazan yazı rengıne bak aradakı farkı anlarsın birde bu gıbı işleri yaparken arkadakı ekıpmanın calısacagı devırde onemlı kımısı 540 la calısıyor kımısı 750 kımısı 1000 bılmem anlatabıldım mi?

Be adam ben çocuk çombalağım tamam kabul, madem motorun 50 lik olduğuna inanmıyon ne debeleniyosun sabahtan beri o motor 50 lik olduğuna inanmıyosan neden beni yoruyon ben inanmıyorum diyebilirsin baştan benim anlatamadığım şey, tümosan dan başka motor çekmeyecek mi az yakmaya cak mı kaliteli olmayacak mı bunların cevabını ver sen bana afrn-*s afrn-*s afrn-*s afrn-*s veri olarak da veririz az bekle ok aly-*-s aly-*-s aly-*-s

ÇeLişki_37 link=topic=67958.msg773206#msg773206 date=1378857642' Alıntı:
Be adam ben çocuk çombalağım tamam kabul, madem motorun 50 lik olduğuna inanmıyon ne debeleniyosun sabahtan beri o motor 50 lik olduğuna inanmıyosan neden beni yoruyon ben inanmıyorum diyebilirsin baştan benim anlatamadığım şey, tümosan dan başka motor çekmeyecek mi az yakmaya cak mı kaliteli olmayacak mı bunların cevabını ver sen bana afrn-*s afrn-*s afrn-*s afrn-*s veri olarak da veririz az bekle ok aly-*-s aly-*-s aly-*-s
şu ana kadar denedıklerımız markalarda öle bır sey cıkmadı ama cıkamaz demıyorum cıkar ,sen saman videosunda 1,55 dekı 5050 yazan yazıyla turbo yazan rengın farklıgının farkına vardın mı ? Teknık olarak da koy bakalım afrn-*s

5065e

Motor gücü ; Max motor gücü 70 Hp Norminal 65 HP (48 kW)

Max. Tork ; 247 nM.

Aspirasyon ; TURBO İNTERCOOLER ( SENİN O İNANMADIĞIN YAZI BU İŞTE 5050 e DE SADECE TURBO VAR DİĞERLERİNDE İNTERCOOL DE VAR OK ;D )

3 Silindir Hacim 2900 cM3

Silindir başına düşen valf = 2

Yakıt deposu 68 LT.

Biyoyakıt = Var-JD-Katkılı

Kavrama = Krur çift kavrama

Ön Aks = 2wD/4wD

Difrensiyel Kilidi = Mekanik

Fren = Yağ banyolu Disk

4wD Fren = Mekanik

Şanzıman = 9 ileri 3 Geri

PTO = 540 540e

Hidrolik = 1800 Kg Kaldırma Kapasitesi

Hidrolik Çıkış = 1 Adet Çift

Teknik Özellikleri Bunlar.

5265

Motor gücü ; Max motor gücü 65 HP

Max. Tork ; 260 nM

Aspirasyon ; TURBO İNTERCOOLER

3 Silindir Hacim 2,9 LT

Silindir başına düşen valf = --

Yakıt deposu 65 LT.

Biyoyakıt = ---

Kavrama = Krur çift kavrama

Ön Aks = 4wD %100 kilitleme

Difrensiyel Kilidi = Mekanik

Fren = Yağ banyolu Disk

4wD Fren = Mekanik

Şanzıman = 12 ileri 12 Geri

PTO = 540 540e 750

Hidrolik = 2800 Kg Kaldırma Kapasitesi

Hidrolik Çıkış = 2 adet

Yanlışım varsa düzeltin, Bu verileri tümosann özelden istediği için koydum, 5265 Bahçe traktörüdür 5065e tarla traktörüdür.

Jd 5065e Tümosan 5265

Motor gücü ; Max motor gücü 70 Hp Norminal 65 HP (48 kW) 65 beygir

Max. Tork ; 247 nM. 260 nm tork

Aspirasyon ; TURBO İNTERCOOLER TURBO INTERCOOOLER
3 Silindir Hacim 2900 cM3 3 SİLİNDİR 2900 CM3

Silindir başına düşen valf = 2 2

Yakıt deposu 68 LT. 65 LİTRE

Biyoyakıt = Var-JD-Katkılı

Kavrama = Krur çift kavrama KURU ÇİFT

Ön Aks = 2wD/4wD 4X4 100 % KilitlemeLİ

Difrensiyel Kilidi = Mekanik MEKANIK

Fren = Yağ banyolu Disk YAGLI DISK

4wD Fren = Mekanik MEKANIK

Şanzıman = 9 ileri 3 Geri 12 İLERİ 12 GERİ

PTO = 540 540e 750-540-540E

Hidrolik = 1800 Kg Kaldırma Kapasitesi 2800

Hidrolik Çıkış = 1 Adet Çift 2 CIKIS

5065 E TARLA DEĞİL bahce serısı dıye gecer mıleno serısıde bagcılık ıcın gecer ban jd yı ogretme ben cok jd kullandım motorun yakıtını ve cekısını bılırım bınmedıgım motoru anlatsan anlarım ama bana bındıgım motoru anlatıyorsun afrn-*s TEKNIK VERILERDE KIMIN DAHA USTUN OLDUGU BELLI ZATEN KONU GEREKSIZ YERE UZAMASIN afrn-*s anlş-*s

tumosannn link=topic=67958.msg773212#msg773212 date=1378859622' Alıntı:
5065 E TARLA DEĞİL bahce serısı dıye gecer mıleno serısıde bagcılık ıcın gecer ban jd yı ogretme ben cok jd kullandım motorun yakıtını ve cekısını bılırım bınmedıgım motoru anlatsan anlarım ama bana bındıgım motoru anlatıyorsun afrn-*s TEKNIK VERILERDE KIMIN DAHA USTUN OLDUGU BELLI ZATEN KONU GEREKSIZ YERE UZAMASIN afrn-*s anlş-*s

AGA TEKNİĞE DEĞİL İCRAATA BAKACAN BİZ NE 6 BİN KG LİK TEKNİKLER GÖRDÜK PULLUĞU KALDIRIRKEN İNLEYEN :) Ayrıca o TURBO TURBO diye söylediğin yazıya gelince tekrar dikkatli izledim defalarca, belki haklısındır dedim ama değilsin orada turbo yazısı orjinal değil kabulümdür 5050e yazısı orjinal JOHN DEERE yazısıyla aynı renk TURBO sonradan yazılmış olabilir bunu ilanlara bakarak anlayabilirsin kendi sitesindede turbo yazmıyor yani 5055e yazısı orjinal o balyadaki motor 5050e ok ;) ayrıca kimsenin kimseye bişey öğretmeye kalktığı yok bi model kullandın diye bütün modelleri bilemezsin şimdi mf 135 kullanan adamdan 265 yakıtını dinlemek gibi bişey seninkisi bi tümosan kullandığın hepsini sürdüğün anlamına gelmez aynı şekilde JD De,

JD nin kendi sitesinde yazdığı yazı bu sen ister bahçe de ister tarla,

John Deere ' nin 5E Serisi 4 silindirli traktörleri, küçük çiftlikler, özel bahçeler, kentsel işlemler, ahırlar ve haralar ile tarım ve ormancılık etkinliklerinde bulunan herkes için her alanda başarılı ve idealdir.

Yük taşıma, yeşil arazi bakımı, besleme ve yükleme işlemleri veya bitki koruması ve uzun süren arazi işlerinizde bu traktörler konfor ve performanstan ödün vermeden sağlam, esnek ve çok yönlü iş arkadaşınız olarak yerlerini korumaktadır.

Bu yazıda sadece bahçe demiyor, yol orman vs de diyor, küçük çiftlik te diyor ok :)

ÇeLişki_37 link=topic=67958.msg773213#msg773213 date=1378860106' Alıntı:
AGA TEKNİĞE DEĞİL İCRAATA BAKACAN BİZ NE 6 BİN KG LİK TEKNİKLER GÖRDÜK PULLUĞU KALDIRIRKEN İNLEYEN :) Ayrıca o TURBO TURBO diye söylediğin yazıya gelince tekrar dikkatli izledim defalarca, belki haklısındır dedim ama değilsin orada turbo yazısı orjinal değil kabulümdür 5050e yazısı orjinal JOHN DEERE yazısıyla aynı renk TURBO sonradan yazılmış olabilir bunu ilanlara bakarak anlayabilirsin kendi sitesindede turbo yazmıyor yani 5055e yazısı orjinal o balyadaki motor 5050e ok ;) ayrıca kimsenin kimseye bişey öğretmeye kalktığı yok bi model kullandın diye bütün modelleri bilemezsin şimdi mf 135 kullanan adamdan 265 yakıtını dinlemek gibi bişey seninkisi bi tümosan kullandığın hepsini sürdüğün anlamına gelmez aynı şekilde JD De,

John Deere ' nin 5E Serisi 4 silindirli traktörleri, küçük çiftlikler, özel bahçeler, kentsel işlemler, ahırlar ve haralar ile tarım ve ormancılık etkinliklerinde bulunan herkes için her alanda başarılı ve idealdir.

Yük taşıma, yeşil arazi bakımı, besleme ve yükleme işlemleri veya bitki koruması ve uzun süren arazi işlerinizde bu traktörler konfor ve performanstan ödün vermeden sağlam, esnek ve çok yönlü iş arkadaşınız olarak yerlerini korumaktadır.

Bu yazıda sadece bahçe demiyor, yol orman vs de diyor, küçük çiftlik te diyor ok :)
tamam sensın barş:s barş:s barş:s barş:s kardesım senınle gece gece ugrasılmaz mıllet zaten gordu teknık verılerı anca zaten boyle savunma yapabılırsın teknık verıler jd ustun olsaydı kım bılır neler derdın ;D

ÇeLişki_37 link=topic=67958.msg773213#msg773213 date=1378860106' Alıntı:

SİTEDE YAZAN YAZIYI BILE İŞİNE GELDIGI GIBI KOPYALIYORSUN zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

ARKADASLAR DOGRUSU BUDUR

Hayvancılıkla mı uğraşıyorsunuz? Ya da bağ veya bahçe tarımı mı yapıyorsunuz? Yeni 5E Serisi traktörler, John Deere ' ın mühendislik uzmanlığını küçük ölçekli ve yarı-zamanlı çiftçilerin yanı sıra özel kullanıcılar ve bahçe tarımı yapanların temel ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde sunuyor.

AH SİZİ GİDİ JD CILER İŞİNİZ GUCUNUZ HILE HURDA zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s afrn-*s afrn-*s afrn-*s

tumosannn link=topic=67958.msg773214#msg773214 date=1378860343' Alıntı:
tamam sensın barş:s barş:s barş:s barş:s kardesım senınle gece gece ugrasılmaz mıllet zaten gordu teknık verılerı anca zaten boyle savunma yapabılırsın teknık verıler jd ustun olsaydı kım bılır neler derdın ;D

Ne diyecem bizden yaş yaş üstün tecrübeli abilerimiz bile 100-110 bg lik motorlarda 6 bin kg yazdığını fakat net kaldırmadığını söylüyolar, sen şunu desen jd de çeker tümo da ben tamam dicem tümo hep 1 adım önde nedense artık hiç eksik kalmıyor, birisine sensin dersen o adam kabadayı olurmuş tümo da öyle oluyor sonra eksiklerini kapatmıyorlar, sözde yerli malı 50 bg sınıfında (tarla) çift çekeri yok şöyle küçük çiftçi alıp rahat etsin. bana göre tümo çekiyor, yakıyor ama konfor yok ben bunu bilir bunu söylerim yakıt fazla değil yaptığı işe göre normal ama sen bu yorumu hiç bir markaya yapamazsın taki başka marka alana kadar. Bunu da bütün forum biliyor ;D

ÇeLişki_37 link=topic=67958.msg773216#msg773216 date=1378860755' Alıntı:
Ne diyecem bizden yaş yaş üstün tecrübeli abilerimiz bile 100-110 bg lik motorlarda 6 bin kg yazdığını fakat net kaldırmadığını söylüyolar, sen şunu desen jd de çeker tümo da ben tamam dicem tümo hep 1 adım önde nedense artık hiç eksik kalmıyor, birisine sensin dersen o adam kabadayı olurmuş tümo da öyle oluyor sonra eksiklerini kapatmıyorlar, sözde yerli malı 50 bg sınıfında (tarla) çift çekeri yok şöyle küçük çiftçi alıp rahat etsin. bana göre tümo çekiyor, yakıyor ama konfor yok ben bunu bilir bunu söylerim yakıt fazla değil yaptığı işe göre normal ama sen bu yorumu hiç bir markaya yapamazsın taki başka marka alana kadar. Bunu da bütün forum biliyor ;D
afrn-*s afrn-*s afrn-*s BUYUYECEN BUYUYECEN

tumosannn link=topic=67958.msg773215#msg773215 date=1378860625' Alıntı:
SİTEDE YAZAN YAZIYI BILE İŞİNE GELDIGI GIBI KOPYALIYORSUN zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

ARKADASLAR DOGRUSU BUDUR

Hayvancılıkla mı uğraşıyorsunuz? Ya da bağ veya bahçe tarımı mı yapıyorsunuz? Yeni 5E Serisi traktörler, John Deere ' ın mühendislik uzmanlığını küçük ölçekli ve yarı-zamanlı çiftçilerin yanı sıra özel kullanıcılar ve bahçe tarımı yapanların temel ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde sunuyor.

AH SİZİ GİDİ JD CILER İŞİNİZ GUCUNUZ HILE HURDA zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s afrn-*s afrn-*s afrn-*s

Birini YALANLAMADAN ÖNCE İYİ ARAŞTIR SONRA BÖLE ÜZÜLÜRSÜN ;D

Bak burada ne yazıyor bunu ben mi yazdım noldu tümosann noldu hani yalandı hani hile hurdaydı zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Buyrun link burada direk JD sitesine atıyor yazıyı siz okuyun artık ben mi uydurmuşum siz karan verin önce sen karar ver tümosann

Link ; http://www.deere.com/wps/dcom/tr_TR/products/equipment/tractors/5e_4cyl_series/5e_4cyl_series.page

Buda resim ;

Öyle özelden asabımı bozma demeyle burda büyüycen demeyle olmuyo büyüksen lafının arkasında dur uydurmuşmuyum gör, senin gibi olacaksam hiç büyümeyeyim boşver ben böyle çok memnunum afrn-*s afrn-*s afrn-*s afrn-*s afrn-*s

ÇeLişki_37 link=topic=67958.msg773218#msg773218 date=1378861370' Alıntı:
Birini YALANLAMADAN ÖNCE İYİ ARAŞTIR SONRA BÖLE ÜZÜLÜRSÜN ;D

Buda resim ;

---' Yanlışım varsa düzeltin, Bu verileri tümosann özelden istediği için koydum, 5265 Bahçe traktörüdür 5065e tarla traktörüdür. '

-DİYEN SENSIN

DAHA TUTTUGUN SAVUNDUGUN MARKANIN BILE SITESINI ACIP OKUMAYI BILMIYORSUN BİRDE OKUMA YAZMA BILICEN zuha-*-s zuha-*-s

SENIN ICIN BELKI GOZUNDE RENK KORLUGU FALAN VARDIR DIYE İŞARETLEDIM afrn-*s afrn-*s afrn-*s

sop-*-sa vurmıyım dıyorum esiy-*- esiy-*- esiy-*- illa kaşı benı dıyorsun afrn-*s ;D zuha-*-s

tumosannn link=topic=67958.msg773219#msg773219 date=1378861846' Alıntı:
' Yanlışım varsa düzeltin, Bu verileri tümosann özelden istediği için koydum, 5265 Bahçe traktörüdür 5065e tarla traktörüdür. DİYEN SENSIN '

DAHA TUTTUGUN SAVUNDUGUN MARKANIN BILE SITESINI ACIP OKUMYAI BILMIYORSUN BİRDE OKUMA YAZMA BILICEN zuha-*-s zuha-*-s

SENIN ICIN BELKI GOZUNDE RENK KORLUGU FALAN VARDIR DIYE İŞARETLEDIM afrn-*s afrn-*s afrn-*s

sop-*-sa vurmıyım dıyorum esiy-*- esiy-*- esiy-*- illa kaşı benı dıyorsun afrn-*s ;D zuha-*-s

Yanlışım varsa diye tekniklere dedim, anlamadıysan ben napıyım, benim resim yalan sanki bana yazdığının resmini yollamıs ben sana yalan demiyorum ki niye kendini öle hissettin ?

kaşımak böle olsaydı fil neyse aman tümosan anlamıyosun dediğimi, ben tümo çekmez kötü çok yakıyo pahalı çin malı demiyorum çeker de az da yakar iyi dir de yerli malıdır da ama hiç bir şey 4- 4 lük değildir bunu niye kabullenemiyosun sen, hadi diyelimki o videolar yalan, kullanı yorumları da mı yalan, onlar da abartı diyelim bu tümocanın hiç mi açığı yok, sana teker desem tümosanının egzozunu tutuşturuyon elime durum buna döndü, şurası kötü diyom ama şurası şöyle diyon teknik diyon vırt diyon zırt diyon, bu zetor değil fendt değil bundan 100 sene sonra çıkacak marka da olsa bi eksikliği olur bunu kabullen artık. Bunu biz çoluk çocuk kabullen mişken neden tümosann neden ?

konuya gereklı acıklamayı yaptım konuyu uzatma yazdıgım yorumlarıda ıyı oku neden tumosan oldugunu anlıyacaksın sana hayırlı geceler anlş-*s