Tümosan 82.80 Banyo Yapıyor.....

Arkadaşlar geçen haftada köydeydim yeni aldığımız yıkama aletini hem denek hemde kirlenen Tümosan'ı yıkadık ;D .....

Burda yıkanmadan önceki hali......

Uzaktan.....

Babam yakamaya başladı şimdide......

Buda yıkama aleti.....

We son resim.....

Ynt: Tümosan 82.80 Banyo Yapıyor.....

ahmet ne yaptın öyle ya off-roadlaramı katıldın tümoyla :) makina hayırlı olsun, güzelmiş amcamda da var bunun gibi bi bosch.zaten o olmaza çamur baya zor çıkıyo + repp

güzel fotolar, eline sağlık +rep...
yıkama aleti güzel bişeye benziyo ilk defa gördüm, çok pahalı değilse alayım bi tane :D
..

_FaTıH_ link=topic=17025.msg152671#msg152671 date=1234199621' Alıntı:
ahmet ne yaptın öyle ya off-roadlaramı katıldın tümoyla :) makina hayırlı olsun, güzelmiş amcamda da var bunun gibi bi bosch.zaten o olmaza çamur baya zor çıkıyo + repp
Walla Fatih tarla yollarındaki çamuru görse şaşırırsın tek çeker traktör kendini götüremez.....

Holland link=topic=17025.msg152683#msg152683 date=1234200222' Alıntı:
güzel fotolar, eline sağlık +rep...
yıkama aleti güzel bişeye benziyo ilk defa gördüm, çok pahalı değilse alayım bi tane :D
..

Çok pahalı değil canım 290 TL ' cik..... :D

paylaşım için teşekkürler güzel fotolar olmuş tümo da çok batmış yavv ama yıkanınca gıcır gıcır olmuş :D

eline sağlık...teşekkürler...çamurlu bile karizma bu tümolar :D