Henüz biseyine bakamadım dün köye gidip denegidimde memnun kalmadım o yüzden bı bilgi sahibi olmak istedim ama filtreden olduğunu pek zannetmiyorum gaza basiyrm ilk etapta az gaz yiyo sonra biraz topluyo ama genede çok randımanlı değil ustam süper bı çekiş yada atılma yapmiyo motorFilitreler yakit sistemi depo kontrol edildimi
mazot otomatigini ustten sökün orda bi suzgec vardir genelde o pislik dolar.Henüz biseyine bakamadım dün köye gidip denegidimde memnun kalmadım o yüzden bı bilgi sahibi olmak istedim ama filtreden olduğunu pek zannetmiyorum gaza basiyrm ilk etapta az gaz yiyo sonra biraz topluyo ama genede çok randımanlı değil ustam süper bı çekiş yada atılma yapmiyo motor
Tamm ustam ona baklm hemde bı filtreler e falan baklm inşallah onlarla alakalıdırmazot otomatigini ustten sökün orda bi suzgec vardir genelde o pislik dolar.
Selamının aleyküm 2007 model 65 80 4x4 traktör aldık randımanlı bir sekilde gaz yemiyor neden olabilir çok güzel bı cekişide yok motorun . 3500 saatte
Hayırlı olsun 2007 6580 4x4 beyaz jant bendede var vitesin buldunmu gider. 4 piston gibi atiklik gaz yeme bekleme. 2 nin 3 ü 2 nin 4 ü pulluk 7 li işlerinde iyidir 1. Vitesle tırmık gibi daha hafif işler yapar 2. Vitesle tohum ekersin
Saol usta 3 lü pulluk ile 2nin 3unde bile o kadar iştahlı randımanlı gitmedi motor 2nin 4 ü ile hiç toplamadi sesi soluğu kesildi kaldı Fiat 60 56 tek çeker motorumuz var bide 3 lü pullukla yariyo resmen Tümosan onun kadar çekmedi 4x4 olduğu halde bilmem nedenHayırlı olsun 2007 6580 4x4 beyaz jant bendede var vitesin buldunmu gider. 4 piston gibi atiklik gaz yeme bekleme. 2 nin 3 ü 2 nin 4 ü pulluk 7 li işlerinde iyidir 1. Vitesle tırmık gibi daha hafif işler yapar 2. Vitesle tohum ekersin
Aynen öyle yapmamız en mantıklısı olacak galibaMuhtemtelen yakıt filtreleri veya pompayla ilgili bir durum var.öncelikle filtreler vs bi bakım yapılsa eğer sorun çözülmüyorsa daha ilerideki sorunları düşünmek gerekir
Selamının aleyküm 2007 model 65 80 4x4 traktör aldık randımanlı bir sekilde gaz yemiyor neden olabilir çok güzel bı cekişide yok motorun . 3500 saatte
3 lümü çekiyo okadar da değil benim pulluk larım alpler 4 lü 11 no 2 nin 3 ü rahat gidiyorSaol usta 3 lü pulluk ile 2nin 3unde bile o kadar iştahlı randımanlı gitmedi motor 2nin 4 ü ile hiç toplamadi sesi soluğu kesildi kaldı Fiat 60 56 tek çeker motorumuz var bide 3 lü pullukla yariyo resmen Tümosan onun kadar çekmedi 4x4 olduğu halde bilmem neden
Teşekkür ederm yardımlarınız içinYağ ve mazot filtresini değiştir. Mazot otomatiği içindeki filtreyi ve otomatiğin içine komprasör ile hava tut temizlensin. Sorun devam ederse pompaya bakılması lazım
Valla üçlü alpler di bizimkide 2 nin 3 ile çekti ama o kadar çekiş performansı yoktu 2 nin 4 ü ile bayıldı kaldı valla3 lümü çekiyo okadar da değil benim pulluk larım alpler 4 lü 11 no 2 nin 3 ü rahat gidiyor Ekli dosyayı görüntüle 55191Ekli dosyayı görüntüle 55192
4 lü takip denemedim benm pulluğum 3 luydu onu taktik 4 lü olmadığı için ama en yakın zamanda bide 4 lü takip deneyeceğim baklm3 lümü çekiyo okadar da değil benim pulluk larım alpler 4 lü 11 no 2 nin 3 ü rahat gidiyor Ekli dosyayı görüntüle 55191Ekli dosyayı görüntüle 55192
Özele bakarsın4 lü takip denemedim benm pulluğum 3 luydu onu taktik 4 lü olmadığı için ama en yakın zamanda bide 4 lü takip deneyeceğim baklm
Saol abicim yardımcı oldunuz yarın ulaşırım inşallah size![]()