Tümosan ortadan ikiye bölünmüş!!.

Ynt: Tümosan ortadan ikiye bölünmüş!!.

sahibine sabır, çok kötü bi durum,
geçmiş olsun

Daha dün Eskişehir de bir kaç bayide Tümosan ' ın Kars taki bölünme olayıyla ilgili haberleri fotokopi çekerek masalarında müşteri ikna etmek için kullandıklarını gördüm.:) Ben şahsen etik bulmuyorum, adım gibi eminim. İlk bölünen yerli marka Tümosan değil, diğerleride vardı, o zamanlar ticaret ahlakı vardı. Ayıbı kimse aleni etmiyordu.

sahibine geçmiş olsun motor bölünebilir kaza yapar bi yere vurur vs vs ama böyle tarla aktarırken bölünmesi normal bi durum değil

geçmiş olsun sahibine.belki önü kaldırdı sonra yere sert vurdu böyle oldu olabilir.olmasa daha iyi ama olacakla öleceğe çare yokmuş.kul yapısı sonuçta

burda tümosanında hatası olabilir kullanıcı hatasıda olabilir sonuçta kul yapısı bugüne kadar diğer markalardan bilmediğimiz neler vardır sahibine geçmiş olsun

arkadaşlar bu hata tamamen tümosan fabrikası üretim-tasarlama mühendislerinin hatasıdır. çevremde çok sayıda tümosan var. tümosan sahiplerinin çoğu malzeme kalitesinden ve sorunlardan şikayetçi. fabrika 2 kuruşkar edecem diye malzeme kalitesini inanılmaz derecede düşürüyor. çok yanlış ve tamamen para kazanma amaçlı üretilmiş bir traktör serisi diye düşünüyorum. bence kaliteden ödün verilmemeli.. yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşın dediği gibi kullanıcı hatasıda olabilir ama her zaman söylüyorum tümosan hayatta alıp kapıma traktör diye çekmem malzeme kalitesi ve işçiliği çok çok kötü

allah kimseye göstermesin.kötü olmuş..

nailyetek link=topic=55894.msg601125#msg601125 date=1338316802' Alıntı:
Daha dün Eskişehir de bir kaç bayide Tümosan ' ın Kars taki bölünme olayıyla ilgili haberleri fotokopi çekerek masalarında müşteri ikna etmek için kullandıklarını gördüm.:) Ben şahsen etik bulmuyorum, adım gibi eminim. İlk bölünen yerli marka Tümosan değil, diğerleride vardı, o zamanlar ticaret ahlakı vardı. Ayıbı kimse aleni etmiyordu.
sana katılıyorum abi. şimdiki sonradan görme esnaflar iyice hokkabaz oldular.

ön tekerler fazlamı çalışmış ne
ben diom zaten tumo alıcaksan 4*4 almıcaksın ;D ;D
şaka bi yana geçmiş olsun