Tümosan traktöre teşvik veriliyomuş

Arkadaşlar bir yerden duydum Tümosan traktör almak için çekdiğiniz kredinin faizinin %50 sini devlet karşılıyormuş.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı bilgilerinizi bekliyorum iyi akşamlar.

Ynt: Tümosan traktöre teşvik veriliyomuş

Geçen yıl sıfır traktör alanlara devlet teşvik veriyordu , bu sene var mı bilmiyorum. Tüm markalarda vardı bu

ufukk link=topic=53327.msg555537#msg555537 date=1330963144' Alıntı:
Geçen yıl sıfır traktör alanlara devlet teşvik veriyordu , bu sene var mı bilmiyorum. Tüm markalarda vardı bu
kim hangi devlet teşvik verdi????bilip bilmeden konuşuyorsunuz

phantomerkunt link=topic=53327.msg555539#msg555539 date=1330963199' Alıntı:
kim hangi devlet teşvik verdi????bilip bilmeden konuşuyorsunuz

Geçen yıl normalde kredi faizleri %11 iken devlet %5 teşvik veriyordu diye biliyorum ziraat bankasından alınan kredilerde , traktör alanlar % 11 yerine , % 5 den borçalnıyordu diye biliyorum. Bursaı paylaşım ve bilgi edinme yeri , herşeyi bilmemiz mümkün değil. ayrıca biraz daha kibar olmayı denersen sevinirim.

ufukk link=topic=53327.msg555543#msg555543 date=1330963392' Alıntı:
Geçen yıl normalde kredi faizleri %11 iken devlet %5 teşvik veriyordu diye biliyorum ziraat bankasından alınan kredilerde , traktör alanlar % 11 yerine , % 5 den borçalnıyordu diye biliyorum. Bursaı paylaşım ve bilgi edinme yeri , herşeyi bilmemiz mümkün değil. ayrıca biraz daha kibar olmayı denersen sevinirim.
gayet kibarım

Son dönemde traktör alan bir arkadaşımız varsa en net bilgiyi o verebilir. Ne kadar kredi kullanıp , ne kadar faiz ödeyecek , burdan hesaplama yapabiliriz.

evet arkadaşlar doğru yeni traktör alımında bankadan alınan kredinin faizinin %50 sini devlet karşılayacakmış ama tüm markalara diye biliyorum lakin tümo tayyip in damadının ona ayrıcalık yaptıysa bilemem.

ufukk link=topic=53327.msg555552#msg555552 date=1330963790' Alıntı:
Son dönemde traktör alan bir arkadaşımız varsa en net bilgiyi o verebilir. Ne kadar kredi kullanıp , ne kadar faiz ödeyecek , burdan hesaplama yapabiliriz.
kardeşim ben aldım yeni peşin para kredi yok ama dediğiniz gibi birşey yok

%50 diyorsunuz buda 100 bin tl çeksen 50 bin ini ni devlet veriyo demek o zaman hemen traktör almaya. rekor yaptırır bu teşvik.

arkadaşlar öyle bir durum yok.
geçen yıl kredi kullananlardan biri de benim öyle bir uygulamayla karşılaşmadım
zaten hiç bir banka da faiz oranı %11 olmadı
şöyle bir durum var ziraat bankasının çiftçilikle özel uğraşan şubeleri var bu şubelerden kredi kullanana çiftçilere
özel faiz oranları uyguluyorlar.
rica ediyorum bilmediğiniz ya da emin olmadığınız bilgileri (her ne kadar bilgiyse) paylaşmayalım laf olsun diye bişeyler yazmaya gerek yok

rocky link=topic=53327.msg555572#msg555572 date=1330964550' Alıntı:
%50 diyorsunuz buda 100 bin tl çeksen 50 bin ini ni devlet veriyo demek o zaman hemen traktör almaya. rekor yaptırır bu teşvik.
kardeş traktör fiyatının tamamı üzerinden değil
faiz e %50 yapacaklar

normalde bu yıl ki açıklanan kredilerdede var sıfır traktör kredisinde sabit faizli 5 yıl ödemeli ziraat bankasından alır iseniz faizde %50 süspansiyon var zaten. ama tümosan için özel değil bu bütün traktörler için geçerli.

öyle traktörün yarı fiyatını devlet verse yarın 50 tane traktör alırım biraz makul düşünün

aribas link=topic=53327.msg555575#msg555575 date=1330964665' Alıntı:
kardeş traktör fiyatının tamamı üzerinden değil
faiz e %50 yapacaklar
aynen :) traktörün değil,faiz oranının yarısını devletten olur,tabii oda olursa...