TURAN PULLUK YARDIM

Arkadaşlar iyi akşamlar yardım edin size bir soru ve değerli görüşlerinizi merak ediyorum. 285s ye 4 lü 12 li turan pulluk yarı otomatik nasıl olur sizce. Teşekkür ederim yanıtlar için.

Öncelikle toprak yapısına baglı,arazin düz ise etkilemez ama rampalarda sıkıntı yaratabilir oda motorun durumuna göre degişir tabi

Son düzenleme:
tek çeker 80-66 4-13 tam otomatiği rahat çekiyor rampalarda padanaj dışında sorun yok. o da lastiklerden kaynaklı lastikler bitik sayılır, toprak yapımız da orta ve ağır olarak değerlendirilebilir. 285 4 12liyi çeker zannımca

Benim traktörun ufak tefek işleri vardı tamirciye götürdüm sağına soluna baksın diye adam 38 e bırak dedi daha motoru görür görmez ben satılık olmadığını söyledim.

evet güzel motor bunlar... bende 75 model 188 kaldı. çift çeker almayı düşünüyorduk 285i yazın o amaçla satmıştım.gel görki Euro fırladı ortalık 56 oldu...