ençok erkuntmu seviliyor tümosanmı seviliyor öğrenmek istedim
akgul 22.05.2008 #6 Ynt: TÜRK MALI WALLA TÜMOSAN SAĞLAMA BENZİO ERKUNTA SAĞLAM VE GÜZEL AMA Bİ ÇEKİŞMEDE ERKUNT TERSTEN ÇALIŞMIŞ ONDAN DOLAYI ERKUNTA BİRAZ ÖN YARGILI BAKIOM
Ynt: TÜRK MALI WALLA TÜMOSAN SAĞLAMA BENZİO ERKUNTA SAĞLAM VE GÜZEL AMA Bİ ÇEKİŞMEDE ERKUNT TERSTEN ÇALIŞMIŞ ONDAN DOLAYI ERKUNTA BİRAZ ÖN YARGILI BAKIOM
E emrecelik26 26.05.2008 #7 Ynt: TÜRK MALI bence ikiside güzel ama salihine dedigi gibi tümo fıata bezedigi için 0.1kg daha agır basıyor sanki..
Ynt: TÜRK MALI bence ikiside güzel ama salihine dedigi gibi tümo fıata bezedigi için 0.1kg daha agır basıyor sanki..
YUSUFYAVRUM 26.05.2008 #8 Ynt: TÜRK MALI ikiside güzel ama erkut un yeni çıkan lüx leri daha güzel onun için erkunt diyorum
S sehir 28.04.2017 #9 Cevap: Ynt: TÜRK MALI Tümosan %80 yerli bir fiyat newholland dan parça motor olarak hiçbir farkı yok ama onlara göre işte daha seri olduğundan tercih tümosan
Cevap: Ynt: TÜRK MALI Tümosan %80 yerli bir fiyat newholland dan parça motor olarak hiçbir farkı yok ama onlara göre işte daha seri olduğundan tercih tümosan
İSMAİL TUTAR 28.04.2017 #10 9 yılın ardından konu tekrar açılmış, site tarihinde bir rekor olabilir.. Şimdiki piyasada Erkunt bence. 9 yıl önce konu ilk açıldığında yorum yapsaydım Tümosan derdim.
9 yılın ardından konu tekrar açılmış, site tarihinde bir rekor olabilir.. Şimdiki piyasada Erkunt bence. 9 yıl önce konu ilk açıldığında yorum yapsaydım Tümosan derdim.