Türk sürücüleri şoka sokacak karar!

Ynt: Türk sürücüleri şoka sokacak karar!

Doğrusu bu heralde.Şehir dışına yakın yerlerde azami hız 70 km/saat oluyor.Şehir ici devam ediyor yani.(tali yollar ve dur kalklar ve yayalar olduğu için şehir içi hızı konmuş )Otoyol niteliğinde yol.Ben kurallara uyuyorum.Ama arkadakiler dibine kadar sokuluyorlar.Acayip zikzak sollamalar.Sanki ilk defa araba görmüşcesine. Arka sis lambaları hep açık zaten gözlerimizi rahatsız ediyor.
Ne zaman kurtulacağız bu sonradan görmelikten bilemiyorum .Oysa araçlar adı üzerinde bizlerin işini gören araçlar.Kurallara uyup kimseyi rahatsız etmememliyiz.hayatımızı tehlikeye atmamamlıyız bence.

O toplantıdan önce mesleği şoförlük olan kişilerle de görüşülmüş En çok polislerden ve yolların bakımsızlığından şikayet etmişler. Yani sektörde kimlerle görüşülse acil çözülmesi gereken sorunlardan bahsediyor.

başlık uymamış köylü arkadaşım. türk sürücüleri hizaya getirecek karar olsaydı daha güzel olurdu.

mete26 link=topic=48599.msg473736#msg473736 date=1321966021' Alıntı:
başlık uymamış köylü arkadaşım. türk sürücüleri hizaya getirecek karar olsaydı daha güzel olurdu.
alk-*s Ama bu konuda da Zeki Türk Milleti olarak bir çözüm :) buluruz diye düşünüyorum. :) Hizaya gelmek bize uymuyor çünkü. :)

Yakında bir kampanya başlatacağım arkadaşlar ilk sizin haberiniz olsun. Trafikte sorumluluk hareketlerine son dalga olarak kendimi ekliyorum. Kırmızıda Dur Çok basit bir başlık değilmi? Meselenin özü burada. Yaya için de Sürücü için de uyulması gereken en temel kuralı başlık olarak seçiyorum. Dün akşam arabayla işten eve geliyorum Işıklar bana yeşil yanıyor 10 kadar yayada bekliyor yaya kaldırımında Biri beklemedi benim önüme attı kendini. Ben yavaşladım o geçti karşıya ama geçemeyebilirdi, bu kadar ucuz olmamalı hayatlar. Çocukları elinde olan anneler var ışığa hiç bakmıyorlar bile. Halbuki elinden tutuklar çocuk onların serveti. Ben hiç servetimi tehliye atarmıyım? Bekle 1 dakika sonra geç.

ne biz uyarız kurala.ne de trafik öderiz o cezayı.çekeriz acıyı.
nede halkı anlayan yasa çıkar.nede kanun çıkar.

malkaralı_yusuf link=topic=48599.msg473740#msg473740 date=1321966447' Alıntı:
alk-*s Ama bu konuda da Zeki Türk Milleti olarak bir çözüm :) buluruz diye düşünüyorum. :) Hizaya gelmek bize uymuyor çünkü. :)

o konuda tamamen aynı fikirdeyim abi :D

bi hale yola koyarlar sonra bu işi koyana kadarda benim gibi çok kişinin canı yanar 6-7 ay önce bizim buralarda postalar hep bu cezalara çalışıyodu o zamanlar banada bigün posta geldi yollarda belirli yerlerde kamera sistemi var sabah 08:57de hız sınırı 78olan yerde ben 86yla geçmişim arabanın 2 tane resmiyle birlikte geldi ceza biri uzaktan biri plaka tespiti için yakından yol 3 şerit ve bomboş gelde anla neyse biz ödedik kaçışsız ama o yoldan sürekli zengin kesimde geçiyo o saatlerde hepside hızlı ee altlarındaki arabalar yavaş gidecek arabalar değil onlarada gitmiş bayağı ceza sonra emniyete şikayetmi etmişler öyle bişey olmuş artık ceza olayını düzene soktular ama olan bizim 270 liraya oldu....