Türkiye uçak gemisi alıyor?

Ynt: Türkiye uçak gemisi alıyor?

uçak gemisi alarakmı söz sahibi olacağız ve dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olacağız,bizi tehdit eden tehdit unsurlarını biz değiştirdik;neden acaba?Yunanistan varken neden bir anda ortadoğudaki müslüman kardeşlerimizi tehdit unsuru olarak görmeye başladık?Acaba BOB eşbaşkanımızın bir görevimiydi bu tehdit algılaması işi...Daha düne kadar Suriye,iran,ırak gibi ülkelerle bizim sorunumuz yoktu bunlar nedense şimdi tehdit unsuru olarak görülüyor...

Cari açık tavan yapmış,uçak gemisi alacağız.İşsizliğe devam,et ve tarım ürünleri ithalatına devam.
o parayı eğitime harcayında bir işe yarasın. bir ülke dışarıdan aldığı silahlarla süper güç olamaz.
Türkiye bu gemileri almaya değil yapmaya hazırlanırsa daha iyi olur. abd kalkıp yeni bir uçak gemisi vermeyecek heralde. hurdaya ayırsa masraf. bizim gibi ülkelere sat ve para kazan.
ayrıyeten bizim uçak gemisine ihtiyacımız varmı düşündürücü.
bu aynı eski model bir traktör alıp tamirciden çıkmamaya benzer.

MTA sismik 1 gemisinin yenilenecek motorları gümrükte kaldığı için (parası ödenmediğinden) akdenize araştırma yapmak için gecikmeli çıktı ve kısa zamanda geri döndü.
En kötüsü de insan bile kendini olduğundan güçlü görmesi başına iş açar.
Kimse başka mana çıkarmasın ülkemin çok güçlü olmasını bende isterim, ülkemi çok seviyorum.

ATATÜRK yurtta sulh cıhanda sulh demıs gec bıle kalınmıs ama bunlar yıne ya abd den yada fransadan alırlar

madem Türkiyede güzel şeyler oluyor ..neden hala dışa bagımlıktan kurtulamadı bu ülke..hala etten tutki bilmemneye kadar dışardan ihraç eden bir ülkeyiz beyler..bunlar dış devletlerin oyunu ..bu ucak gemisini Türk mühendisler yapamazmı..bal gibi yapar hemde alasını yapar..ver imkanı yetkiyide bak nasıl yapan cıkıyo ..ama nerde ..bir ülkenin bulunduğu bölgede söz sahibi olması için kendinin üretiği teknolejik imkanlardan faydalanması lazım..üreten ülke gelişen ülkedir ..abd bize ucak gemisi vercekse karşılıgında ne yapcaksın diycek bakalım..

Türkiyenin askeri stratejisi savunma üzerinedir,uçak gemisi bu stratejiye ters ban zannetmiyorum böyle bir şey olduğunu, olsa kendimiz inşaa ederiz

çinliler bile önce aldılar her halde şimdiye çoktan yapmaya başlamışlardır. o gğnlerde istanbul boğazından geçişi bayağı bi heyecan yaratmıştı tabi çanakkale boğazından da.

hayır, nasıl olduğunu en ince ayrıntısına kadar incelemek daha gelişmişini yapmak içindir her halde.
şarklılı18 link=topic=52943.msg549346#msg549346 date=1330376475' Alıntı:
sebep nedir ? başkalarının yaptığını taklit edip, taklidini veya kopyasını yapmakmı ?

bu işler böyle olur. ben bunu yaptım ey ahali diyemessin kafana tokmak iner ... önce alt yapı- sonra ortak üretim sonra bagımsızlık ve güç ve ekonomi ve güçlü yönetim