türkiyenin ilk yerli çiftçekeri

arkadaşlar türkiyede üretilen ilk çiftçeker traktör japon işboradır burdurda burtrak fabrikasında üretildi 1980li yıllarda

Ynt: türkiyenin ilk yerli çiftçekeri

YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM İŞ BORANIN TV DEKİ REKLAMLARINDA ŞENER ŞEN OYNAMIŞTI. ' ben yerimden memnunum ' DİYEREK MOTORDAN AŞAĞI İNMİYORDU. bay-*s OFFFFF...GENÇLİĞİM AKLIMA GELDİ.80 LER GÜZEL YILLARDI. )))

adige976 link=topic=26259.msg217949#msg217949 date=1254043184' Alıntı:
YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM İŞ BORANIN TV DEKİ REKLAMLARINDA ŞENER ŞEN OYNAMIŞTI. ' ben yerimden memnunum ' DİYEREK MOTORDAN AŞAĞI İNMİYORDU. bay-*s OFFFFF...GENÇLİĞİM AKLIMA GELDİ.80 LER GÜZEL YILLARDI. )))
hadi ya a :DD bn görmedm bak o reklamı ! fıatın reklamın da kim oynuodu :D

ali_kockaya link=topic=26259.msg217946#msg217946 date=1254040418' Alıntı:
öyleyse neden kapandı..
belkide piyasada tutulmasını istemeyenler tarafından kapatılmıştır yada kapattırılmıştır bils-*- ??*-s uyy-*s

evet aynen şener şen reklamlarını yaptı ozamanlar bayır cıkıyodu sonrada yak bi cigara bak bayıra diye söylüyodu .pekde tutulmadılar

4x4 işbora arıyorum bilgininize duyrulur

arkadaşlar türkiyede oyıllarda neler kurban gitmediki iş boranın da (pehlivan) traktör diye namı ile anılıyordu oda zamanın ve siyasetin kurbanı olarak yaşamına veda etmek zorunda kaldı....allah rahmet eylesin.

bizim köydede birinde çift çekeri geldiği gibi gitti. bir tanede tek çekeri var ben kendimi bildim bileli 250 dekar arazinin her sene tek başına işini görür.