tv, medya, haber

arkadaşlar ençok hangi haber kanallarını seyrediyorsunuz?
tvde ençok hangi dizileri seyrediyorsunuz?
internetde hangi haber programını takip ediyorsunuz*

ben haber 7.samanyolu,trt,bugün,ntv,cnn
internettde haber7 haber3-vataan,haber türk tgrt trt

dizilerde trt de zengin kız fakir oglan-kutlarvadisi, seksenler doksanlar yeteneksizsiniz gibi..

radyoda ravza fm dinliyorum dini kanal tavsiye ederim herkese..

Ynt: tv, medya, haber

stv, kanal 7, flash tv gibi kanalları asla seğretmem hatta kanal listemde bile yoktur sildim. haberler için (ulusal kanal, halk tv), tarım kanalları - (köy tv, bereket tv) dizi olarak sadece karadayı ' ya bakıyorum. fazla tv seyretmiyorum genelde gündemi ve haberleri internetten takıp ediyorum.

Arkadaş kitap okumaktan bahsetmiş. ben kitap okumuyorum. birgün kitap okuyacak kadar kafam rahat olursa okumayı düşünürüm

trt haber, NTV haberleri burdan takip ederim.dizi seyretmem pek ama trt deki bazı kaliteli programları seyrederim..mesela yaşlıları gösteren ÖMÜR DEDİĞİN gibi..internette HABER VAKTİM. A HABER

Haber Kanlı Olrak TRT Haber Ve Fox ' u İzliyorum Karşılaştırma Yapabileyim Diye. Kitap Olarak En Son Dün Gogol ' un Ölü Canlar Adlı Eserini Bitirdim Okumanızı Tavsiye Ederim.