ÜÇ KARDEŞ BİRARADA.......

Ynt: ÜÇ KARDEŞ BİRARADA.......

süper resmler abi....balck bauty dehşet yaws...adnayada gelirmi bu koca oğlanlar...

Güzel paylaşım Ferruh abi. Dün acaba bir tane Fendt kırmızı bir tırla İstanbul tarafına yollandı mı? Ayrıca Ferruh abi Bursa fuarına sende katılcan mı?

ağır abi link=topic=8090.msg84696#msg84696 date=1223926277' Alıntı:
inş fuara gelme fırsatım olurda ferruh abıyle tansıma fırsatına nail olurum

maalesef

şu anda burada bulunmam gerekli..teslimat vs.programınızı benim için bozmayın.başka fuarlara kısmet.. selam ve sevgilerimle...

alipasalierkan link=topic=8090.msg84664#msg84664 date=1223922199' Alıntı:
Güzel paylaşım Ferruh abi. Dün acaba bir tane Fendt kırmızı bir tırla İstanbul tarafına yollandı mı? Ayrıca Ferruh abi Bursa fuarına sende katılcan mı?

evet erkan

dün ve bugün sevkiyat vardı.gördüğünden öncede bir tır gitti.ben şimdilik buradayım.biraz işim var.
ekim dikimde var.arkadaşlar yeterli orada.bana ihtiyaç olmaz..sevgilerimle...

önder çifçi link=topic=8090.msg84747#msg84747 date=1223930573' Alıntı:
maalesef

şu anda burada bulunmam gerekli..teslimat vs.programınızı benim için bozmayın.başka fuarlara kısmet.. selam ve sevgilerimle...
saglık ve gonuller bır yerde olsun güzel abım baska bahara

abi adana fuarına bu fendtler gelcekmi özellkkle 936bb....seninde katılma imkanın warmı

Eline sağlık Ferruh abi süper resimler.Anıl arkadaşıma katılıyorum bunları canlı canlı görmek de var.