Ufak traktor onerisi

Merhabalar, İstanbul Çatalcada 5 dönüm bahçemiz var, burayı sürmek ve capalamak için bir traktör önerisine ihtiyacımız var, sorun şu ki büyük bir traktör işimizi görmüyor çünkü ağaçların arasına vs giremiyor. O yüzden küçük ama işlevsel bir traktöre ihtiyacımız var. Bu doğrultuda önerileriniz ne olur?

T580 veya mf 2630 bahçe için çok başarılıdır tabi bütçenizi bilmiyorum fakat iyi birşey alın en kötü nh t480 çok güzel bir traktör bahçede

Daha ufak bir traktor düşündüm aslında kubotanin 1820 modeli yada bir büyüğü olarak 2650 düşünüyorum. Bu marka hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Sizce kubota mi yoksa başka markalara yönelmeli miyim?

Daha ufak bir traktor düşündüm aslında kubotanin 1820 modeli yada bir büyüğü olarak 2650 düşünüyorum. Bu marka hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Sizce kubota mi yoksa başka markalara yönelmeli miyim?
Kubota tercih edebilirsiniz 1820 küçük 2420,2530,2650 tercih edebilirsiniz.Pişman olmazsınız.