ÜLKEMİZDE EFSANE OLMUŞ DİYEBİLECEĞİMİZ TRAKTÖR HANGİSİDİR

ÜLKEMİZDE 2000 YILLARINDAN ÖNCE VE GÜNÜMÜZDE DE GÖZDE OLAN, EFSANE OLMUŞ DİYEBİLECEĞİMİZ TRAKTÖR HAN

• Kullanılan toplam oy
    52

Ynt: ÜLKEMİZDE EFSANE OLMUŞ DİYEBİLECEĞİMİZ TRAKTÖR HANGİSİDİR

bana göre simdiye kadar massey efsaneydi simdiden sonrada john deere olur (tabiki ülkemizde)

Arkadaşlar ankete uzun zamandır bakmamıştım istenilen markaları eklemeye çalıştım, ankete katılan ve yorumda bulunan herkeze çok teşekkürler

international hangi bu modeli daha çok tutuldu hangisini ekleyeyim

tabii kide 8073 steyr...tzdk kabinli olanı hele tam bir afet...yuvarlak farları hafif ıslıklı sesiyle rampalarda o eşsiz karadumanıyla,yükteki çekişiyle ayrıca seri aragaz yemesiyle köyün genç delikanlı gibi gidişi...tam bir efsane bana göre...

hepsi zamanın en çok tutulan modelleri ama bence her bölgede tutulan ve en çok kullanılan efsane çakal 135

taa ozamanlar ne çift çekerler vardı nede numara numara seriler.EE NE VARDI: STEYR VARDI sonra FORD, BMC(nuflent), MASSEY FERUSON başka tanımam. taa ozamanların iki efsanesini yazayım size STEYR 768 , MASSEY 135 gerisi yalan. günümüzde hiçbir motor efsane olamaz her gün bi üstü veye bi değişiği çıkıyor.KLASİKLER HER ZAMAN MODADIR BEYLER.

adı üstünde yav massey 240 efsane :D gerçektende şimdide sık gördüğüm bir model ama MASSey bir başka canım her modeli efsane onun