PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
UZEL Fabrikasının son hali (Keşke Böyle olmasaydı)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="CELAL KARABULUT" data-source="post: 1285532" data-attributes="member: 44592"><p>Ben kimseye sanal kabadayılık yapmıyorum bu ülkeye yıllarını vermiş </p><p>Yatırımını ülkeye yapmış birçok markayı ülkesine kazandırmış şirketlere yahudi Siyonist vb. sıfatlar benim canımı sıkıyor haksızlığa tahammül edemiyorum </p><p>Kulaktan dolma bilgiler bunlar ispatlayın desem internet ten bir yazı bulup falanca kişinin yazdığını delil olarak göstereceksiniz</p><p>Sakıp sabancının hayata küsmemesini hep taktir etmişimdir çocukları engelli olmasına rağmen yine de pes etmedi</p><p>Kökeni yahudi ermeni yunan ingiliz vs ne olur olsun</p><p>Mevlana ne demiş ne olursan ol yine gel </p><p>Iftiranın hükmü çok büyüktür gün gelir sana döner </p><p>Koç Holding her rakibin kafasını koparsa şu an piyasada olan hattat tümosan erkunt başak gibi firmalar tutanabilir miydi daha sayamadığımız birçok yeni marka çıktı piyasaya</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CELAL KARABULUT, post: 1285532, member: 44592"] Ben kimseye sanal kabadayılık yapmıyorum bu ülkeye yıllarını vermiş Yatırımını ülkeye yapmış birçok markayı ülkesine kazandırmış şirketlere yahudi Siyonist vb. sıfatlar benim canımı sıkıyor haksızlığa tahammül edemiyorum Kulaktan dolma bilgiler bunlar ispatlayın desem internet ten bir yazı bulup falanca kişinin yazdığını delil olarak göstereceksiniz Sakıp sabancının hayata küsmemesini hep taktir etmişimdir çocukları engelli olmasına rağmen yine de pes etmedi Kökeni yahudi ermeni yunan ingiliz vs ne olur olsun Mevlana ne demiş ne olursan ol yine gel Iftiranın hükmü çok büyüktür gün gelir sana döner Koç Holding her rakibin kafasını koparsa şu an piyasada olan hattat tümosan erkunt başak gibi firmalar tutanabilir miydi daha sayamadığımız birçok yeni marka çıktı piyasaya [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
UZEL Fabrikasının son hali (Keşke Böyle olmasaydı)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt