PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
UZEL Fabrikasının son hali (Keşke Böyle olmasaydı)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Looper" data-source="post: 1285601" data-attributes="member: 80410"><p>Anlayacağını pek sanmıyorum ama Altay tankından örnek veriyim. 2007 de yapılan Savunma Sanayi İcra Komitesi toplantısı sonucunda Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından proje ana yüklenicisi olarak Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. belirlenmiştir.</p><p><a href="https://www.google.com/search?biw=1440&bih=786&q=altay+tank+birim+maliyeti&sa=X&ved=2ahUKEwio-Jm8hIfjAhU-xcQBHXvYCeYQ6BMoADAdegQIDBAG" target="_blank">Birim maliyeti</a>: 5.5-6 milyon dolar (tahmini) olan tank Otokar tarafindan 2 katından daha fazla fiyat istenerek seri üretime geçilmesi engellenmitir. 2018 yılın sonunda yapılan seri üretim anlaşmasında bmc roketsan ve makine kimya varken ne tesadüfki otokar yok.</p><p>Hayırda benim anlamadığım elin adamına söylemiş olduğumuz bir söz itaam doğru veya yanlış seni niye bu kadar geriyor. Ümmeti müslümanın evdadının bu ve bunun gibi 3-5 aile holding tarafından asgari ücrete emeği sömürülüyor. Emek hırsızları bu ve bunun gibiler.</p><p>Mümkünse hiç bir konuda postuma cvp vermezsen makbule geçer, 2 li münakaşalar ile forumun seviyesini sukunetini bozmayalım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Looper, post: 1285601, member: 80410"] Anlayacağını pek sanmıyorum ama Altay tankından örnek veriyim. 2007 de yapılan Savunma Sanayi İcra Komitesi toplantısı sonucunda Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından proje ana yüklenicisi olarak Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. belirlenmiştir. [URL='https://www.google.com/search?biw=1440&bih=786&q=altay+tank+birim+maliyeti&sa=X&ved=2ahUKEwio-Jm8hIfjAhU-xcQBHXvYCeYQ6BMoADAdegQIDBAG']Birim maliyeti[/URL]: 5.5-6 milyon dolar (tahmini) olan tank Otokar tarafindan 2 katından daha fazla fiyat istenerek seri üretime geçilmesi engellenmitir. 2018 yılın sonunda yapılan seri üretim anlaşmasında bmc roketsan ve makine kimya varken ne tesadüfki otokar yok. Hayırda benim anlamadığım elin adamına söylemiş olduğumuz bir söz itaam doğru veya yanlış seni niye bu kadar geriyor. Ümmeti müslümanın evdadının bu ve bunun gibi 3-5 aile holding tarafından asgari ücrete emeği sömürülüyor. Emek hırsızları bu ve bunun gibiler. Mümkünse hiç bir konuda postuma cvp vermezsen makbule geçer, 2 li münakaşalar ile forumun seviyesini sukunetini bozmayalım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
UZEL Fabrikasının son hali (Keşke Böyle olmasaydı)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt