Üzücü haber(vefat)

Ynt: üzücü haber.

Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun abi.
Buda bize bi ders olsun. Çok kalp kırılıyor insan darılıyor.Kul yapısı traktör yüzünden ve yahut başka bişey olsun kavga çıkıyor laf dalaşı oluyor. Yapmayın, yapmayalım.
Eğer kırdığım abilerim, kardeşlerim varsa özür dilerim hakkınızı helal edin.

Allahım geride kalanlarına sabır versin.

allah rahmet eylesin hakan abi ile forumda sürekli irtibat içindeydim duyunca soka uğradım malum onunda erkunt 70 e traktörü vardı ve yeni almıştı bende onunla bilgi alışverişi yapıyordum sürekli rabbim mekanını cennet eylesin inşallah geride kalanlarına sabırlar ihsan eylesin yalan dünya işte bugün varız yarın yokuz

allah rahmet eylesin ailesi ve yakınlarına sabır versin trak kulüp olarakta üyelerimizin başı sagolsun

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Bizde burada Trakklüp olarak bir aile sayılırız Allah Taksıratlarını affetsin... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Konuyu haber veren arkadaşa teşekkürler, yoksa haberimiz olmazdı, kimbilir kimler geldi geçti trakkulüp ten sessiz, sedasız, haberimiz olmadı .ALLAH , rahmet eylesin , yalan dünya, gerçekten yalan.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Mevlam geride kalanlara ömür versin...
Biz trakkulup ailesiyiz.Canımızdan bir parçasını kaybettik.En azından bir fatiha suresi okuyalım abimizin ruhuna.....

Allah rahmet eylesin. şaşırmamak lazım aslında ölüme, doğmak kadar doğal bir olay neticede önemli olan arada geçen zamanı nasıl kullandığımız neler yaptığımız. Allah hepimizi ıslah etsin, doğru yola iletsin

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt