Vailant kombi hakkında yardim

Ağalar abiler .
Petegin havasını alırken bi baktım ses kesildi dedim şu bitmiş zaar sonra bi gittim suyu verecek yer bulamadım .
Kombinin fotosunu atayım belki içinizden bilen biri vardır yardimci olur.

Ynt: Vailant kombi hakkında yardim

eeemreee link=topic=79840.msg946325#msg946325 date=1418666109' Alıntı:
Ağalar abiler .
Petegin havasını alırken bi baktım ses kesildi dedim şu bitmiş zaar sonra bi gittim suyu verecek yer bulamadım .
Kombinin fotosunu atayım belki içinizden bilen biri vardır yardimci olur.
bizimkide vaillant kombi 3 ay oldu alalı önce suyun basıncına bi baksaydın orda saat var tam ortada olcak sonra orda kombinin su giriş kısmında bi düzenek var ordan suyun basıncını ayarlarsın su basarsın

Üzerinde 3 yazan gri renkli çevirmeli buton gibi duruyor sanırım basıncını ordan ayarlıycaksın su gerekli basınca ulaşıncaya kadar.

dustero link=topic=79840.msg946446#msg946446 date=1418680520' Alıntı:
Üzerinde 3 yazan gri renkli çevirmeli buton gibi duruyor sanırım basıncını ordan ayarlıycaksın su gerekli basınca ulaşıncaya kadar.
fotoğrafı görmemiştim evet ordan olabilir bizimkinden deişik bi model ama pasınç saatini göremedim :S

Gri vana basınci dizginliyen vana. Yaylı o basınç yükseldi mi atıyor başlatıyor düştüğünde kapanıyor.

Gece vanayi bulduk düz ağızli Tornavida ile açılıyor du açtık . Allah razı olsun bizden önceki arkadaşlar dagitmislar yeri busefer kapatamadik . Güç bela tıkla ya tiklaya duzelttik