**--VALTRA A SERİSİ Part_3 (İmage Bank'tan)--**

6051.jpg

5988.jpg

5986.jpg

5983.jpg

5980.jpg

5979.jpg

5970.jpg

5966.jpg

5959.jpg

5958.jpg

Ynt: **--VALTRA A SERİSİ Part_3 (İmage Bank'tan)--**

sondan üçüncü resimdeki kanca çeki , çeki kontrol pozisyonu ile kontrol edilerek sarsıntı en aza indiriliyor ve kabin içerisinden hassasiyet ayarı yapılabiliyor... benim a75 te var ... dengi başka hangi makinelerde var acaba bu özellik ? ( aman tanrım bana bir şey oldu valtra yı methetmeye başladım , bir süre giremedim siteye sanırım bir haller oldu )

okkangal link=topic=8404.msg88199#msg88199 date=1224889632' Alıntı:
sondan üçüncü resimdeki kanca çeki , çeki kontrol pozisyonu ile kontrol edilerek sarsıntı en aza indiriliyor ve kabin içerisinden hassasiyet ayarı yapılabiliyor... benim a75 te var ... dengi başka hangi makinelerde var acaba bu özellik ? ( aman tanrım bana bir şey oldu valtra yı methetmeye başladım , bir süre giremedim siteye sanırım bir haller oldu )

Bu özellik benmde hoşuma gitti okay abi.

MERHABA BEN KONYA AKŞEHİRDEN ENES BEN KONYA AKŞEHİR VALTRA-HATTAT VE FERRARİ TRAKTÖRLERİ BÖLGE BAYİİSİYİM HATTAT KABİNLİ TRAKTÖRLERİMİZ SATIŞİA SUNULMUŞTUR BİLGİ VE FİYAT ÖĞRENMEK İÇİN CEP:0505-315-97-38 ADRES:İSTASYON CADDESİ ÜNKAY SİTELERİ ALTI ALİ BABA EKMEK FIRINI KARŞISIN EYMEN OTOMATİV AKŞEHİR/KONYA