Selamun aleyküm arkadaşlar.
Elinde kullanım , bakım kılavuzu olan varmı
Elinde kullanım , bakım kılavuzu olan varmı
5_6 kez farklı günlerde aradım cevap veren yok. Form doldurdum onada dönen yok [emoji4]Hattat müşteri hizmetlerini ararsan e mail gönderir ler
Neyini bulamadın bakımını yapacak[emoji846] Herşey orda duruyor hidrolik ,şanzıman yağlarını filtrelerini değiş sen 3 senede bir yağları motor yağı 300 saate bir değiş .Sanki mesajı gördüler şimdi mail geldi [emoji28]
Buraya atta birde ben bakayım ne varmışSanki mesajı gördüler şimdi mail geldi [emoji28]
Neyini bulamadın bakımını yapacak[emoji846] Herşey orda duruyor hidrolik ,şanzıman yağlarını filtrelerini değiş sen 3 senede bir yağları değiş motor yağı 300 saate bir değiş .
Belki püf noktaları vardır bide çalışma prensibi ni bileyimde ileride bilgiler ekleyebilirim [emoji1]Buraya atta birde ben bakayım ne varmış
Benimde yoh
Bide Avrupa a serisi talebinde bulun yoksa farklı markaya geçecem de HP yetersiz geliyo deDrive ekledim isteyen olursa burdan indirebilirsiniz
Valtra A75, A85, A95_1003531N1.pdf
drive.google.com
Hay allah razı olsun hattat la kaç sefer görüştüm zarzor gönderelim deyip göndermemişlerdi tam aradığım şey saolasınDrive ekledim isteyen olursa burdan indirebilirsiniz
Valtra A75, A85, A95_1003531N1.pdf
drive.google.com
Amin cümlemizden inşAllahHay allah razı olsun hattat la kaç sefer görüştüm zarzor gönderelim deyip göndermemişlerdi tam aradığım şey saolasın