valtra a75 ve j.d5625 cekısıyor super

Ynt: valtra a75 ve j.d5625 cekısıyor super

daha önce izlemiştim....paylaşım içn saol....

BİLMİYORUM MA ÇOK UYANIK DURUYO ÖLE ÇEKERKEN VURDURULMAZ TRAKTÖR ZİNCİR KOPARSA NE OLUR TAHMİN ETMEK İSTEMİYORUM

yaa ne kadar kalitesiz ve boş işlerle uğraşıyor bunlar.. el frenini bağlayıp motora asılıyorlar... JD-FENDT -VALTRA vb iyi avrupai makineler bizim millete fazla wallahi .. işte olacağı bu :) ...

arkadaşlar valtra 75 hp john deere 85 sizce mantılı mı?? beden önce ki mesaj yazan arkadaşa sesleniyorum neden bizim milletimize fazla olsun az bile bu onursal millete traktörlere yazık diye mi öyle dedin... sonucta demir parcası bunlar takma kafanı sana bişey olmasın mal onların... isterlerse bomba koyup patlatırlar öyle degil mi?? güçç*-* güçç*-* alk-*s aly-*-s aly-*-s

adanalı_01 link=topic=13620.msg156934#msg156934 date=1235135788' Alıntı:
arkadaşlar valtra 75 hp john deere 85 sizce mantılı mı?? beden önce ki mesaj yazan arkadaşa sesleniyorum neden bizim milletimize fazla olsun az bile bu onursal millete traktörlere yazık diye mi öyle dedin... sonucta demir parcası bunlar takma kafanı sana bişey olmasın mal onların... isterlerse bomba koyup patlatırlar öyle degil mi?? güçç*-* güçç*-* alk-*s aly-*-s aly-*-s

sende haklısın ...

a85 e takmak lazım o jd yi başka bir videoda 3.075 pahntom süryor jd 5625

bunların ağırlıkları eşitmide çekiştirdiniz, benim tahminim çok fark var. jd baya
ağır valtra hafif arasında dağlar kadar fark var