Valtra Kırklareli Kavaklı Köyünde!!

Ynt: Valtra Kırklareli Kavaklı Köyünde!!

güzel resimler paylaşım için saol
4lü döner kulak pulluk takılı olan T 191 heralde o pulluk o motora ufak değil mi ??? pulluk resmen kaybolmuş motorun arkasında

4 lu dönerli pulluk takılı olan traktör 120 beygır o gun ben kullandım xq belkide görmuştur bilmiyorum.
acarla ben aşırı zorladık o gun traktör çizide giderken 4 defa vitesten çıktı
:D paylaşım için sağol

ewet mancax bende kullandım ama o kadar zorlamadım ... adam diyo kullanmayı biliomsun...devir tutturdum adam baka kaldı.....acar 1 saat inmedi üstünden dedin ewe gidicek galiba....

bizim köyede geldi isimler yavuz otomotiv olması lazım...ayrıca t191 i pullukta kullanmadılar.t120 ye pulluklar takıldı.bende sürdüm biraz sonra firma yetkilisi sizin motoruda getirin dedi bende memnuniyetle dedim..o gördüğünüz a85 i çizide solladım..biraz macera oldu ama allahtan tarla sahibi tanıdık müşterilerimizden.....bide bundan sonra lüleburgaz istasyon mahallesinde tam bi show yapmışlar onu kaçırdım. :D

kral39 link=topic=5269.msg118267#msg118267 date=1230052964' Alıntı:
bizim köyede geldi isimler yavuz otomotiv olması lazım...ayrıca t191 i pullukta kullanmadılar.t120 ye pulluklar takıldı.bende sürdüm biraz sonra firma yetkilisi sizin motoruda getirin dedi bende memnuniyetle dedim..o gördüğünüz a85 i çizide solladım..biraz macera oldu ama allahtan tarla sahibi tanıdık müşterilerimizden.....bide bundan sonra lüleburgaz istasyon mahallesinde tam bi show yapmışlar onu kaçırdım. :D
ewet T191 de değil T120 de takılıydı 4lü 14 numara pulluklar.....