Vefat - Nail YETEK

NAİL YETEK'İN yazdığı bir yazı 20.10.2012 Ekime Devam. Kralın zor anları.:(

Arkadaşlar; yorumlrınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler. Aslında bu videoları çekmesem veya paylaşmasamda olur. Yalnız şöyle bir durum var; 7/24 365 gün bu sitede traktör muhabbeti ve geyikleri yapıyoruz, bana göre birçoğu faydalı birçoğuda bi o kadar gereksiz. Şimdi şu anda bayiyi arasam, birçok marka dahil sabahı beklemeden 50 bin-150 bin TL arası traktörü kapımıza indirir. Yalnız; gerek yok bence, şunun şurasında kısa süreli bir nakit sıkıntısı yüzünden ilk defa ZB dan 15 bin TL kredi kullanalım dedik burnumuzdan geldi, gençlerin birçoğunun yaşananlardan haberdar olmadığını çok iyi biliyorum. Onun için herşeyi, hayallerimi, düşlerimi zamana bırakıyorum, inşallah bir gün benim hayalimdeki traktör veya onun daha üstünde bir traktörümüz olur.
Ben 3 sene komşu köye ortaokul okumaya gittim, her gün 3 km karda kışta yürüdüm ve yolculuk sırasında hep traktörümüz olmasını hayal ettim, lise 1 başladım 15 gün sonra k.baş sürümüzü(150 kadar) 1 çift iyi öküzümüzü ineklerimizi ve birikimimizi verip 10 yaşında MF 135 ve remorkunu aldı babam. Lise hayatım boyunca defterlerimin arka sayfalarına, kitaplarımın son sayfalarına hep traktör çizmişimdir. Kısacası yaşam tarzım oldu.
Onun için elimizde ki ne iyi sahip çıkalım ki, hayallerimiz gerçek olsun, bir gün herkes hakketiği kazancı sağlarsa zaten beklemeden gider en iyisini alır.
Krala gelirsek; ' kötülere bişey olmazmış ' lafının canlı örneği.

Cenab-ı Allahın rahmeti üzerine olsun.
 
yeri doldurulamaz ender insanlardan biriydi ...
forumda çogu zaman bazı konularda verdiği cevaplar yazdıkları adeta
atasözü nıteliğn de idi bi kere arşivde bulamadım arkadaşlar arasında adı ve bahsi geçip
bulamadığim için handi arkadaslar hatırlamıyorum şöylediği hersöz kulaga küpe boynuna muska diye nail abiden bahsediyorlardı..
ve inanın tanıyanlar zaten biliyorlar ... birdaha yeri kolay kolay dolmaz....
mekanın cennet olsun NAİL YETEK
trakkulup atasız
cok sevdiği kıral dediği traktorü babasız kaldı...
 

Benzer Konular