verim traktör..

Ynt: verim traktör..

Hep merak etmişimdir.gıcır gıcır traktör parçaları nasıl çıkma oluyor.inşallah birilerinin canını yakmıyorlardır.

TT 55 link=topic=51924.msg529136#msg529136 date=1328465220' Alıntı:
Hep merak etmişimdir.gıcır gıcır traktör parçaları nasıl çıkma oluyor.inşallah birilerinin canını yakmıyorlardır.
galeriye giden 2. el traktörlerin ön ağırlıkları sökülüyor. Galeri traktörü ağırlıksız satıyor. Ağırlıklarda 2. el olarak satılıyor

TT 55 link=topic=51924.msg529136#msg529136 date=1328465220' Alıntı:
bence çıkma parçalar bazı yedek parçalardan daha kaliteli ve orjinal niye diye sorarsan mesela traktör motor yakmıştır ama şanzıman sağlamdır adam motoru hurda fiyatına satar al sana orjinal sapasağlam şanzıman... yani benim görüşüm bu ama dediğin gibi yıpranmış parçalarda olabilir ...

2.el az bulunan bir traktör parçası için bile anasının nikağını istiyorlar.Ama lazımsa taktir alıcının

ben bi arkadaşın 165 mf si için ön pajurun üst sacını sordun verim traktöre. 50 cm lik saca 125 tl istedi. yenisini manisadan 75 tl ye aldı..

arkadaşlar fıat on agrlık ıcın aramıstım bn bunları agrlık lar faln cıkma deılmış kendılerı uretım yapıomus oyle soledıler..