Welcome to Australia Harita

auszi48kz.png

LİNk : http://uploading.com/files/get/f76dfff3/
Şifre :www.lsmodteam.pl

Ynt: Welcome to Australia Harita

dostum ben bunu indirdim fakat not defteri uzantısı gibi bi dosya iniyor açmaya çalışınca falanda pc kitleniyor çözemedim yardım lütfen.

Sorun aynı bende de yaşanıyordu ama ben çözdüm.
Öncelikle indirdiğiniz dosyanın uzantısını 'zip' olarak değiştirdiniz mi dosyalar açılır.

ya arkadşlar ben mapi indirdim çalıştı fakat böyle video göründüğü gibi değil bu ya bende her yer bembeyez ve bazı evelr üstte neden bi yardımcı olabilirmisiniz

ya kardes su dosyayı baska bi siteye uploadlasan sana zahmet bu site cok yavaş 7-8 kilobayt hızla indirioo cok cok yavaş sana zahmet bi ilgilen

Öncelikle indirdiğiniz dosyanın uzantısını değiştirmek için sağ tıklayıp/yeniden adlandır deyin.Ordan da australia map.zip olarak değiştirin ismini...Ardından da sağ tıklayıp zip dosyasını çıkarın ve içindekileri oyunun ana klasörüne atarak (gerekli yerlere ulaştırın) oyunu oynayabilirsiniz ;)