yağlı filtre ile kuru filtre arsındaki farklar bilgilendrrsenz sevinirim

Ynt: yağlı filtre ile kuru filtre arsındaki farklar bilgilendrrsenz sevinirim

aslında yağlı filtre havanıntemizlenmesi açısından daha verimli gibi durmakta ... lakin emiş gücü yüksek turbolu vede intercool olan motorlarda yağın yüksek emiş ile çekilmemesi için artık terich edilmemekte .
 
Ynt: yağlı filtre ile kuru filtre arsındaki farklar bilgilendrrsenz sevinirim

Eren ASLAN link=topic=36874.msg312499#msg312499 date=1291653059' Alıntı:
beygr yükseltiyomu ki peki

şimdi yağ filtreli bir motoru kuru filtreye çevirerek elde edeceğin çok ufak güç farklılığı , yaptığın işte kendisini gösterecek kadar bir fark olacağını sanmıyorum bence .
 
Ynt: yağlı filtre ile kuru filtre arsındaki farklar bilgilendrrsenz sevinirim

anladım bende burda bi konuda gördm de ondan sordm yetkili servis 5 -10 beygr yükselir demiş bn de onu anlamadm her nese bnce hiç bişe değişmez
 

Benzer Konular


Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt