Yağlik Ayçekirdeği yerine Tekrar Yağlik ekilirmi

Kiymetli Dostlar Yaglik aycekirdegi yerine tekrar yaglik aycekirdegi ekmeyi planliyoruz..Toprak analizi yaptiricaz bu arada

*Verim dusermi?
*Ekilmesinde bir sakinca yoksa 2. Ekimde dikkat etmemiz gereken konular varmi?(falanca gübürü fazla at,sunu az at vs gibi)

Genel olarak olumlu olumsuz yorumlarinizi bekliyorum saygilar

Ben bu yıl küçük bir tarlada deneyeceğim.deneyenler oldu.tavsiye etmeyenler oldu.ekip göreceğiz.3x15 gübre kullanicam.parası bol olana altın çiçeği tavsiye ederim.

Kiymetli Dostlar Yaglik aycekirdegi yerine tekrar yaglik aycekirdegi ekmeyi planliyoruz..Toprak analizi yaptiricaz bu arada

*Verim dusermi?
*Ekilmesinde bir sakinca yoksa 2. Ekimde dikkat etmemiz gereken konular varmi?(falanca gübürü fazla at,sunu az at vs gibi)

Genel olarak olumlu olumsuz yorumlarinizi bekliyorum saygilar

Hiç bir sorun olmaz için rahat olsun ekebilirsin
Gübre için analiz yaptır uygun oranda uygun gübreyi kullan

Bizim burada üst üste ayçiçek ekimi yapılıyor.Canavar otu daha sık görülüyor ama verimde önemli bir düşüş olmuyor.Toprak kuvvetli ise ekilebilir.