yakıtı en az olan traktor hangisi...

Ynt: yakıtı en az olan traktor hangisi...

valla en az 640 lık yakar diye biliyorum hemde güçlüdür . ama o eskidi diyorsan nhtt55 al turbo ve interkol işin çoksa 4 çekerini al bak keyfine cidd*-*-* cidd*-*-* bilm-*s bilm-*s (üyelerimizden hacıimmet almış bitane tt55 4 çeker resimleride var ..... oradan bak hoş traktör..)

sıfır düşünüyorsun tümosan 4050veya 4055 i önerebilirim,yakıt çok düşük, süratı 50km civarında ara işlerinde birebir olur...

arkadaş bana sorarsan yenı nesıl erkuntların az yaktığını ve her ışe hıtab eden traktoru oldugunu bılıyorum benım 60 56 tım var yakıtından çok memnunum

240s ne zaman mazot koyduğunu unutursun.Ayrıca çok ucuz az yakan ama güçsüz olan austin leyland var ama öyle çok işe gelmez zuha-*-s.Fiyatlarıda 2-3 bin lira civarında saygılar. :8

saat olarak baktığımız zaman t480den umutluyum verimlilik açısından bizim köyde MF 6460 ( SİSU motorlu model) ve NH td80 case jx80 en verimli modellerdir. en çok yakanlar ise yerli üretim mflerdir başta 285 bizdede var resmen içiyor mazotu

qarizmatiqa link=topic=45737.msg445219#msg445219 date=1316363299' Alıntı:
saat olarak baktığımız zaman t480den umutluyum verimlilik açısından bizim köyde MF 6460 ( SİSU motorlu model) ve NH td80 case jx80 en verimli modellerdir. en çok yakanlar ise yerli üretim mflerdir başta 285 bizdede var resmen içiyor mazotu
mf 6460 perkins değilmi

samsunbafra link=topic=45737.msg445221#msg445221 date=1316363603' Alıntı:
mf 6460 perkins değilmi
karıştırırabilirim ama 135 bg sisu motorlu traktör modeli 6460 mı 6465 mi aartık okadarını bilmiyorum 2. el aldılar ama 6460 olması lazım ya
aksoylar link=topic=45737.msg431444#msg431444 date=1312577066' Alıntı:
tam adamını bulduk :D kardeşim benim eniştemde a50 fıat var 2 li 14 no pullukla çiftte 2.8 litre mazot yakıyor ne az yakması.fıatın motorlarının hepsi yakıt üzerine dayalıdır.

sizin motorlar sidiklemi çalışıyo her motor yakıt üzerine kuruludur

:S :S :S yav arkadaşlar hepimiz değişik değişik traktör yazmışız adamın kafa iyi ce karışmıştır.. bils-*- bils-*- neolacak şimdi ??*-s ??*-s ??*-s

yakıtı az olan traktör... evtci teknoloji motor kullanan Kubota dır emsal bg gücüne göre ....

PEKİ NEDEN KUBOTA .........

bende D4 2.0 avensis var 150 bg bunun enjöktörler silindir içine gömülü ve valf sistemi kubota nın ki ile aynı bu araç gazın bi evresinden sopnra ekstra tork üretimi, yaparak maksimum güç üretiyor...... ve minumum yakıt tüketiyor 5 kişi biniyosun 2 ton olan araç 6 ltre ile 7 litre arasında yakıyor .....

' Mehmet Özenç ....ÇORUM BRC 2a karadeniz ve İç anadolu Bölge müdürü: biz bu araca lpg takmadığımız için bilmiyoduk ama bu gazın bir yerinden sonra farklı oluyor ne bmw lere ne mercedeslere taktık ama bunun o yaptığpıunı yapan yok....... '

durum böyle olunca bir d4 Japon arabası kullanıcısı olarak Kubotanın motoruna hasta olmamak mümkün değil......... bu araçta çektiği ekipman ağır geldiği zaman gaza bastığında ekstra tork üretip görevini yerine getirir.......ayrıca silindişr çaplarıda çok küçüktür Kubotaların.....

yanlış bilgilerim varsa lütfen düzeltin....

piyasa malı mı bu kuboto türkiyede piyasası ölmeyen tek traktör varsa oda fiat tır millet kullandıkça anlıyor jd kulanıyorum fiat banka kredili alınmıyor yaştan dolayı 66 serileri 60 -66 fiat stery ayarında yakıt var 4*4 modelinde çok az yakıt çok iş yapıyor 30000 den aşağı yok gün geçtikçede artıyor bence fiat 8050 stery de olabilir 15000 civarı :S

EFE YUSUF link=topic=45737.msg445439#msg445439 date=1316412033' Alıntı:
piyasa malı mı bu kuboto türkiyede piyasası ölmeyen tek traktör varsa oda fiat tır millet kullandıkça anlıyor jd kulanıyorum fiat banka kredili alınmıyor yaştan dolayı 66 serileri 60 -66 fiat stery ayarında yakıt var 4*4 modelinde çok az yakıt çok iş yapıyor 30000 den aşağı yok gün geçtikçede artıyor bence fiat 8050 stery de olabilir 15000 civarı :S
sana şöyle söyleyim tam bir hafta önce ilana konulan me 5700 için Bartu nikli Mustafa abiye rica ettim abi 35 bin ver al oda traktöre tam not vermediğinden almadı traktör dün satılmış.......daha ilana düşüp 3 hafta bekleyen kubota kesinlikle yok.......