Yakıtı En Az Traktörler

Ynt: Yakıtı En Az Traktörler

25 ton yükü kaç römorkla hangi vitesle çekti.. net kaç BG? Bi de yol durumu..

KARDEŞ 2 İLAVELİ RÖMORKLA yani 3500kg römorklar ve geri kalanı pancar mf servisi 82 beygir diyor tam olarak bilmiyorum

tüm traktörler az yakıyor...artık kimse ton la varille mazot almıyor litre liter aldıgı için...

yazmıyacağım diyorum kedi kendime gene dayanamıyorum.tartışma çıkarmak istemem ama madem makinalarınız az yakıyor neden benzinlikten çıkamıyoruz en azından benim için öyle.

bir saat önce ankara zor düştüm 80 dönüm yerim vardı nadas yaptım..100 lük erkunt emenet bende benim sayılır şimdilik...dün ankaradn 236 tl mazot aldım bidonlara 4 krş litresi..170 tl memleketden aldım 4,4 krş zor aldı zam vardiye satan yok...
80 dönüm yeri bitirdim eve zor düştüm az kalsın kalıyordum yolda..gidiş geliş 48 km.. çok yakmasın diye 1500 1600 devirde kulllandım korktum gaza basamadım ankara tipiden zor geldik kazalar atlatarak göz gözü görmüyor bassaydım erken bitedi ama mazot da tarlada biterdi..
kaliteli mzaot mu var ülkede satan mı var.. sağ olsun akp bize acıyor zam üstüne zam yapıyor batsınlar gitsinler diye...
vel hasıl ne yaparsan yap yakar.....

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=66839.msg758844#msg758844 date=1374001588' Alıntı:
Deutz 75 hem yolda hemde pullukta beni memnun ediyor..
256 gold ise ondan sonraki en az yakan ve abisi 266 kadar pulluğa asılıyor..
deutz 75 lik 256 golddan azmı yakıyo valla iyiymiş....

Benim gözümde az yakıtlı ve bu yakıta göre fazla iş yapan tek çeker traktörler
MF 135
MF165 (212 BLOK)
MF188
MF 240
MF 255 (TURBOLU)
FİAT 480
FİAT 6056
FİAT7056
DEUTZ 5206

herkes kendi traktörünü az yakıyo zannediyo ve öyle isdiyo birkaç arkadaş ölçüm yapmış paylaşmış allah razı olsun bende mf 265 var diğer traktörlere kıyasen fena değil ama kime sormuşsam mf lerin yakıtının ekonomik oluşundan bahseder birde piyasaya yeni yeni giren kubota traktörlerin yakıtı methediliyo nekadar doğru bilmiyorum

daha yeni erkunt 70 & zetor 74... yakıt karşılaştırması yapmış abdullah..

pullukta 4 ile cok rahat ve seri. Ama sert yerde beklentimden fazla pati çekerek beni şaşırttı bunda arka lastiklerin28olmasi da etken olabilir

goble de 4ile çok güzel çekiyor hatta ara gazi bile yiyor erkunt 70den daha rahat çekiyor. Sadece 4foble için biraz yavaş 5dw çok hızlı zaten 5 ile çekmiyor
genel olarak memenuz yakit olarak erkunt70 den kesinlikle az yakıyor

MF 240s 87 model hem yolda hem tarlada gercekten az yakiyor