Sağol. Ben de somun, cıvata falan gevşemiştir, ucuza kapatırız diye hayal ediyordum baştaTabiki teklikeli sorun başlıca aks yamuk olabilir tekeri aksa bağlayan rulman dağılmış olabilir eğer yalpalama merkezden değilse jant yamuk olabilir ama mutlaka özellikle yük altinda o teker ordan bı şekilde kopar yada çıkar
Söküp baktık. Bilyalar sağlam. Sanırım aks ya da jant yamuk. hangisi yamuk anlamıyorum tabi.Ilk önce tekeri üzerinden tutup kuvetlice salla eğer boşluk varsa bilya boslugu yada bijon gevsemesi belli olur
Birde tekeri kirko yada takoz ile kaldirip çevirince belli olur jant yada aks yomukluğu
Zaten aks yada jant yamuk ise düzenli aynı sekilde yalpalar
Eğer bilye yada bijon boşluğu ise ses yapar düzensiz yalpalar
Jantı soktuktan sonra düz olduğundan emin oldugun bı zemine yatirisan jantta yamukluk olup olmadigini anlarsın eğer jant düz de aksa baktirirsinSağol. Ben de somun, cıvata falan gevşemiştir, ucuza kapatırız diye hayal ediyordum başta![]()
Cant,tır ozaman tornacıya git preste düzlesin üstüne yeni flanş kesip kaynatsın tekrar tornada balans alır takarSöküp baktık. Bilyalar sağlam. Sanırım aks ya da jant yamuk. hangisi yamuk anlamıyorum tabi.