Yama indiremiyorum...

Ynt: Yama indiremiyorum...

Ewet Koray öle oldu kredi kartı numarısı ile kredi satın alıyosun mesela 500 kredi aldın istediğin yamayı indiriyorsun bedava olanlarda var onlara bak istersen......

konyaligencciftci link=topic=3653.msg38285#msg38285 date=1211568256' Alıntı:
İstenilen yama olursa bana söleyin ben bulabilrim ama kesin bulurum diye bişey demiyorum ona göre..... :D
Ahmet Renaultların yamalarını bulabilirmisin

konyaligencciftci link=topic=3653.msg38437#msg38437 date=1211625362' Alıntı:
Hangilerine lazım Anıl sölede ona göre atam yada ortaya karışık ayarlayem..... :D
Ahmet siteyi şöle bi RENAULT ' ın hepsiyle donat ;D ;D ;D kaç tane bulabiliyorsan ok

oylw tabi de hanı ne ıstesek lıklerde resımın uzerıne tıklayın yazanlardan hıc bırısı ınbmıo bılgısı olan var mı acaaba

O linkler gümlemiş arkadaşım. Merak etmeyin en kısa zamanda tekrar yükleyeceğiz yamaları...

Kredi işini çözdüm herhalde oraya kendi yaptığın yamaları koyuyorsun onun kredisi ne kadarsa kaç kişi indirdiyse krediyle indirme sayısının çarpımında çıkan sayı kadar kredi sana geliyor :D

simtractor kamera ayarları

abi ben traktörün içindeyken sağa sola rahatça bakamıyom mouse ile yapıyom olmuyo F1 yada F2 ye bastığımda sağa sola iyice bakamıyom bunun bi ayarı varsa bana söylermisiniz