Yama yapımı _( Resim )_

Resimler :

! & !

! & !

! & !

! & !

! & !

! & !

! & !

! & !

! & !

! Ve !

Evet %45'i tamamlanmış bir yama ! Sizlere bu yama yapma programını bulmak için elimden geleni yapcam, çünkü bu yama programında yama yapmak çok kolay olsa gerek.Yorumlarınızı bekliyorum sadece bir + repcik beni mutlu eder :D sAyGıLaR !

Ynt: Yama yapımı _( Resim )_

bu program 'google sketchup' ... sketchup google nin ücretsiz olarak vardiği basit bir 3D tasarım aracı ...

googlede aratrak bulabilirsiniz :)

sketchup.google.com/ adresinden indirebilirsiniz...

okkangal link=topic=16366.msg147229#msg147229 date=1233493686' Alıntı:
bu program 'google sketchup' ... sketchup google nin ücretsiz olarak vardiği basit bir 3D tasarım aracı ...

googlede aratrak bulabilirsiniz :)

sketchup.google.com/ adresinden indirebilirsiniz...

Abi sağol eğer indirebilirsem + rep benden :D

bu programı kullanmayı biliyorum.birok kişide biliyor.bizim sorunumuz bu yamayı i3d formatına çevirmek ve script kodlarını yazmak..

ya bide xml ye birsürü bise yazacaz yok kapasitesi yok şusu yok busu fln filan en iyisi hazır yamaları indirmek:D

cakirr42 link=topic=16366.msg147343#msg147343 date=1233502608' Alıntı:
ya bide xml ye birsürü bise yazacaz yok kapasitesi yok şusu yok busu fln filan en iyisi hazır yamaları indirmek:D

O da doğru da düşünsene istediğin yamayı yapabildiğini ! :D

iş xml öğrenmekte değil.zaten xml dediğimiz şey kodlar.önemli olan bu kodları yaptığımız yamaya göre uyarlamak ve çalışır hale getirebilmek..