Yama Yükleme

Ynt: Yama Yükleme

O zaman onu masaüstüne kaydet sonrada C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2009\data ' dakiyle değiştir.

kardeş dediklerini yaptım ama siyah ekran veriyor.Ekran kartımın driver ' ını yükledim ama hala öyle.Yardım edebilirmisin?

yaw bana C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2009\data\storeItems.xml atabilirmisiniz msn grand_abd@hotmail.com nolur yükledim eskiden yükleyemediğim iki tane yama vardı şimdi p ye basıyorum sadece o iki yama çıkıyor paletli johndeere ve otomatik balya toplama makinesi var bundan başka hiç birşey yok nolur yardım edin[/color]

ustam be ben tır yamasını yüklemek istiorum acaba nereye atmam lasım dosyalarını bi yardımcı olursanız seviniorum şimdiden sağolun!!!

abi yav ben indirdim traktör yamasını kurdum traktör bembeyaz çıktı nasıl çözebilirim bunu birde ekipmanları nasıl kuracağız sölersen sevinirim

İlk Anlattığın şekildeki gibi yapınca açılan oyun açılmıyor. Açılıyorda seçenekler gelmiyor. İşte onu nasıl yapıcaz.

@*/-TmS_HsT-/*@ link=topic=19697.msg249502#msg249502 date=1265552392' Alıntı:
İlk Anlattığın şekildeki gibi yapınca açılan oyun açılmıyor. Açılıyorda seçenekler gelmiyor. İşte onu nasıl yapıcaz.
aga linkler nerede indirek