yan yana römork takmak için silindir

adsz3.jpg

http://www.uloz.to/4045002/valce.zip

Ynt: yan yana römork takmak için silindir

PRAVO PRAVO *098*- alk-*s alk-*s alk-*s BİDE BULURSANIZ TRAKTÖRLERİ BİRBİRİNE BAĞLAMAK İÇİN BİŞEY YAPIN EE NEDE OLSA ARTIK ONLİE OYNICAZ 2010 ÇIKARSA :D

artesekkurler paylasımın ıcın ama bu foto dakı romorkların lınk ı varmı

blade234 link=topic=30254.msg265991#msg265991 date=1270285252' Alıntı:
bu dosyayı nereye atıyoruz beyler...!! yardım

C:\Documents and Settings\kullanıcı\Belgelerim\My Games\FarmingSimulator2009\mods
klasörüne atıcaksınız.

adsae_z.GIF

sen yanlış yere bakıyosun arkadaşım senin bilgisayarda masaüstüne duruyo mods klasörüne atıcaksın zip dosyasını

kardes ss yi cekmek icin oraya attım ben zaten bu dosyayı indirdigimde zip li gelmiyor ki direk boyle geliyor bende bunu modsa atıyorum oyunda gozukmuyor

blade234 link=topic=30254.msg266216#msg266216 date=1270375277' Alıntı:
kardes ss yi cekmek icin oraya attım ben zaten bu dosyayı indirdigimde zip li gelmiyor ki direk boyle geliyor bende bunu modsa atıyorum oyunda gozukmuyor

o zaman sende dosyaya sağ tıklayıp ad değiştir deyip valce.zip yaz, zip dosyası olarak görükecek ondan sonra mods klasörüne at çalışır