YARA YARA ÇIKIŞ BU OLSA GEREK

Ynt: YARA YARA ÇIKIŞ BU OLSA GEREK

Römork ve kepçeyle-forkliftle çalışmalar çok çok iyi...

Henüz pulluk, kuyruk mili çalışması olmadı...

Mümkün olduğunca tarafsızca tüm rakamları-detayları buradan paylaşacağım inşallah...

Sanko-Zetor işbirliği hayata geçerse bu taraflarda epey meraklısı oluştu...

UÖZKAN.77 link=topic=66854.msg758919#msg758919 date=1374012149' Alıntı:
Römork ve kepçeyle-forkliftle çalışmalar çok çok iyi...

Henüz pulluk, kuyruk mili çalışması olmadı...

Mümkün olduğunca tarafsızca tüm rakamları-detayları buradan paylaşacağım inşallah...

Sanko-Zetor işbirliği hayata geçerse bu taraflarda epey meraklısı oluştu...

İnşallah abi, 70 hp 4 piston proximalar çok güzel oranları var, fakat 70 hp de kaldırma kapasitesi 6 ton değildi galiba diğerlerinde standart 6 ton.

NOT!; Şuan akdeniztraktör.com ' dan baktım, [size=14pt]70 HP ZETORDA 6000 kg yani 6 TON kaldırma kapasitesi var[/size], sadece pompa hacmi diğer modellerden 10 l/min düşük, 40 L/MİN

Zetor 70 ' i yakından görüp inceledim hidrolik kolları çoğu motorun 100 ' lüğü ayarında belki fazla...

Lakin net kapasitesi broşürde yazdığı gibi 6 ton değil, orjinal sitesinde yazdığı gibi 42 kN (yaklaşık 4300 kg). Ama emin ol diğer firmalarınki de abartı, kolları yakından gördüm inceledim...

Videolara, icraata bak dediğimi anlarsın.

Zetor-Forterralarda 6 ton hatta fazlası var... zaten o rakamlara da gerek yok :)

Zaten Zetor 70-100 bg arası %99 aynı özellikteler...

Almadan araştırma safhasında Mardinde bi kullanıcıyla görüştüm (Zetor mardinde çok yaygın). '100 ' lük jd hidroliği zayıf, ekipmanı çekmeyi bırak kaldırıp tarlaya zor götürüyordu, 100 ' lük zetorla değiştim arada dağlar var, çok memnunum' demişti...

UÖZKAN.77 link=topic=66854.msg758925#msg758925 date=1374013108' Alıntı:
Zetor 70 ' i yakından görüp inceledim hidrolik kolları çoğu motorun 100 ' lüğü ayarında belki fazla...

Lakin net kapasitesi broşürde yazdığı gibi 6 ton değil, orjinal sitesinde yazdığı gibi 42 kN (yaklaşık 4300 kg). Ama emin ol diğer firmalarınki de abartı, kolları yakından gördüm inceledim...

Videolara, icraata bak dediğimi anlarsın.

Zetor-Forterralarda 6 ton hatta fazlası var... zaten o rakamlara da gerek yok :)

Zaten Zetor 70-100 bg arası %99 aynı özellikteler...

Almadan araştırma safhasında Mardinde bi kullanıcıyla görüştüm (Zetor mardinde çok yaygın). '100 ' lük jd hidroliği zayıf, ekipmanı çekmeyi bırak kaldırıp tarlaya zor götürüyordu, 100 ' lük zetorla değiştim arada dağlar var, çok memnunum' demişti...

Kullanıcı, inceleyeci yorumu budur, 70 hp 4300 kg bile çok çok güzel diğer markalara göre.

Zetorda garip tam anlayamadığım bi durum var...

Yanlış olmasın 70-135 bg arası hep 4 silindir 4200 cc kendi üretimi motor kullanıyor. Torklar, güçler ayrı o kadar. Kabinler aynı...

Bi de 'kara dişli' diye performansı kesintisisleştiren bi sistemden bahsediyor... bu yüzden ayılma-bayılma yok. Tork rezervi çok iyi zırt-pırt vites küçült-büyüt yok.

15-16 ton kumla 25 km ' lik asfaltın %90 ' ını sadece 6. vitesle gidiyoruz. Mübarek otomotik vites, at 6 ' ya gitsin :)

Yani 70 ' lik senin düşündüğünün aradığının fazlasını verecektir...

tabiki & yani her motorun götürebileceği yuk var. 80hplık motora 100hplık motorun yükünü vurursan yerinden kıpırdamaz. Zetorlardaki bayılma çok az videolardakı