YARAPSAN TARIM STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2012...!!!

YARAPSAN TARIM STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2012...!!!

28/08/2012

Arkadaşlar işten güçten fuar fotoğrafları yarım kalmıştı kaldığım yerden devam ediyorum. Bu fotoğraflarda da Yarapsan Tarım Standını göreceksiniz...;)

alipasalierkan...............;)

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

SON

Ynt: YARAPSAN TARIM STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2012...!!!

az geldi biraz :D ama yinede renkli paylaşım için teşekkürler. son fotodaki tınazın fiyatını biliyormusun abi :S

Güzel fotoğraflar Erkan , gübre kısmı paslanmaz malzemeden yapılmış olan kurt ayçiçek ekim makinası fikri iyi olmuş , çok zekice sanırım gübre bu malzemeye diğer sac malzeme kadar zara vermez.

Yorumlar için sağolun arkadaşlar...;)

rocky link=topic=58638.msg630686#msg630686 date=1347649333' Alıntı:
az geldi biraz :D ama yinede renkli paylaşım için teşekkürler. son fotodaki tınazın fiyatını biliyormusun abi :S

6.500 TL ' miş sanırsam. Sormadım. Babama bir arkadaşı söylemiş. Oda sözde fuarda bakacakmış. Ama dikkat etmemiş. Fuardan geldikten sonra bana soruyordu. Neredeydi Tınaz ben görmedim diye...:D

ufukk link=topic=58638.msg630716#msg630716 date=1347653514' Alıntı:
Güzel fotoğraflar Erkan , gübre kısmı paslanmaz malzemeden yapılmış olan kurt ayçiçek ekim makinası fikri iyi olmuş , çok zekice sanırım gübre bu malzemeye diğer sac malzeme kadar zara vermez.

Evet Ufuk abi galvaniz saçtan yapmışlar. Kolay kolay çürümez. Güzel makina...