Yardimci olursanız Sevinirim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arkadaslar mustafanın(admin) siteye koydugu rar indirdim yamalarini da kurdum yanlız nh bicerine geliyon ü basıyom cıkıyo sonra yere dusuyo aletleri satında aldım bi yardimci oolursanız sevinirim

Ynt: Yardimci olursanız Sevinirim !

nh bicer sectim You arent registered your porsonel copy get acses diyo acaba yamlarimi ben tam yamadım

1-oyunu register yaptın mı??
2-ard arda 3 msj yazmışsın bu kurallara aykırı msjn yanında düzelt var ordan düzeltip yazabilirsim
3-oyunu kaydedememenin sanırım tek problemi şu anda oyunun demo olması

kardesim ben oyuna yeni basladım ardarda  yazmın sebibi oyun dayken yadim ve oyunda acemiyim video cektim gondercem birazdan

[flash=200,200]http://www.dailymotion.com/burakx3/video/x5vreo_simtractor_videogames[/flash]

bende aynı şeyi söledim (oyun demo diye) fakat bu kural ihlalinin oynun acemisi olmakla olcağını sanmıyorum gerçi bu konun yeri de burası değil o ayrı bir durum ben sadece söledim uygulamak veya uygulamamak sana kalmış sadece söyledim o kadar
saygılar......

VİStA Caliştirmyi basardın demo carklenmiyodu ama carkledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...