YARIN BÜYÜK GÜN

arkadaşlar bizim mahallenin muhatarının yani amcamın kaza sonucu vefatı üzerine . yarın tekrar seçim yapılacak .bana adaylık için çok teklif gelmişti fakat ben olmadım ve nihayetinde kayın peder aday oldu ..yarını sabırsızlıkla bekliyoruz ..çalışmalar son gaz devam .4 ,tane aday var .. operasyon için geceyi bekliyorum ..bu gece yoğunlaştırılmış bir çalışma yapacağım için şimdilik ayrılıyorum ...dualarınızı bekliyorum

Ynt: YARIN BÜYÜK GÜN

Hayırlı olsun.Kaçak oy kullanmak lazımsa tüm trakkulup ekipi olarak gelelim ;D :D Hani Cennet Mahallesi Adlı dizide öyle yapıyorlardı ya :D

. aslında muhtarlık kolay değil. hayırlısı olsun. bu arada amcanıza üzüldüm. başınız sağolsun..

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Muhtarlık gerçekten çok zor bir iş. Kazanırsanız da Allah muvaffakiyetler versin. Akşama sonucu yazarsınız inşallah.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ..kaybettik ..
benim tahminlerim doğru çıktı ve kayınpeder çok güzel hazırlanmış bir komplonun kurbanı oldu..çıkması için zorlayan şimdiki belediye başkanı kayınpedere çalışyormuş gibi görünüp şimdiki kazanan adaya çalışmış .....düzenek çok güzel hazırlanmış ve işletilmiş ..ama gün gelir bunun hesabı sorulur