Yazın siteye takılabilecekler...

Arkadaşlar, yazın bende dahil çoğu kişi heralde siteye girmiyecek. Benim köyde internet yok giremeyeceğim. Acaba kimlerin sürekli siteye erişim imkanı var bir yazabilirler misiniz?

Ynt: Yazın siteye takılabilecekler...

Ben bu kadar sık olmasada hergün girerim. Sabahları olmazsa akşam anca 11 gibi girerim. Biçerdöverden geldine...

ben yazın hep ankaradayım sureklı takılırım mustafa bı cumartesı pazar koydeyım =))

valla bizim bu sene soğan da var yani girmem biraz daha zorlaşıyor iş, güç pek girebilecğimi sanmıyorumda 2 günde bir mutlaka giririm .nede olsa görevlerimiz var.

Haziranın 22sinden sonrra 1 haftalığına İstanbula gideceğim ondan sonrada arada köye giderim ama siteye haftada 4-5 kez girerim köye bile gitsem haftada en az bir defa açabilirim....

8 Haziran ' dan sonra bilgisayardan kalkmayacağım ki.Köyde iken de dizüstünü alıp internet çekerim.

Bende cogunluk giremem köyde şehire gidersem internet cafelerde felan :)