YEM BİTKİLERİ VE HUBUBAT DESTEKLEMERİ ÖDENİYOR!

ben başladım kutlamaya :))

Resimler ve ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 110

Abi ziraat odası meclis başkanı erdal akgün konuşma yapmış etv ye ilk ödenecek iller arasında Edirne yokmuş bilgin var mı ? Haber de bu..http://www.edirnetv.com/haber/7985/ciftci-destek-odemesi-bekliyor.html

benimde fotosunu koyduğum zıraat odasında tarımsal danışmanın face ye koyduğu foto ve bugün bankada işim vardı oradaki çalışanın demesine göre de saat 12: 00 dan itibaren hesaplar açılacak dedi. benim bilgim bu kadar bekleyip göreyeceğiz.

Son bi kaç yıldırda bu ödeme işini tc nosuna göre verme cıkardılar . tc no 0 olanla 8 olan arasında 1 hafta 10 gün ödeme düzensizligi oluyor . sacmalıktan başka birşey degil .

Arkadaşlar silajlık mısır desteklemeleri yatmış ama buğday prim desteği yatmamış.Bu yatan prim desteği çks kaydı yada prim dosyası yaptırma tarihine göre 2 kısımdamı veriyolar.

Bu destekleme aldığımız z.b. kartı başka hesaplar için kullanılmıyor diye biliyorum ben , bu karttan sadece desteklemeler çekilecek diye biliyorum .
Baktım dün kartta başka hesaplar var çekmeye hazır kredi hazırlamışlar bende heyecanlandım görünce destekler mi gelmiş diye , daha önce böyle bir şey olmamıştı
Yapmaz böyle tuzak benzeri işler z.b. bu gün sordum neden diye ya karışırsa gelen destekler ile bu hesaplar , karışmaz dedi memur, yarın gidince güzel öğrencem canım sıkıldı.

Başak kart olsa neyse bu kartta desteklerden başka hesap olmamalı bence