Yem fiyatları bölgenizde nasil y3ni zamlar

Ben ankara yem kullaniyorum cuval basina 4 lira zam gelmiş
Süt yemi 59.5
Besi yemi 56.5
Arpa ezmesi 40kg 49 liraydı en son

Proyem kullanıyorum
Pro41- 60tl
Spr besi- 58tl olması lazım. Dün farklı bir firmanın pazarlamacısıyla konuştum bu ay yine 2 tl civarı zam varmış

Son zamlar fena geldi
Abali kullaniyor dum18 p 65 tl olacak dediler
Ozturk yem 20 p verelim dediler 63 tl
Tarim kredi yem var aklimda 20 p 60 tl civarı daha once kullammistim
Hayvancilik imkan işi derim her zaman
Elden gelen öğün olmaz olsada vaktinde bulunmaz

Evet çok güzel.. yılbaşından bu yana 10 tl civarı zam oldu kimsenin sesi çıkmıyor. Yönetenlerin de hiç haberi yok sanki bakanı dinliyorum herşey çok güzel sadece et pahalı... şimdi burdan bişeyler yapalım toplanalım protesto yapalım desem hem forum tehlikeye girer hem ben :) avrupadaki gibi traktörlerimizi alsak aramıza hiçbir parti temsilcisi vs almadan sadece sorunlarımızı dillendirsek birileri farkına varsa ama direkt fetöcü bilmem ne deyip toplarlar içeri

Eskişehir de çok üretim yapan Oğuzlar yemi kullanıyoruz.Direk fabrikasından alıyoruz.20 protein süt yemi kg fiyatı 1.27 krş son zamdan sonra.

Evet çok güzel.. yılbaşından bu yana 10 tl civarı zam oldu kimsenin sesi çıkmıyor. Yönetenlerin de hiç haberi yok sanki bakanı dinliyorum herşey çok güzel sadece et pahalı... şimdi burdan bişeyler yapalım toplanalım protesto yapalım desem hem forum tehlikeye girer hem ben :) avrupadaki gibi traktörlerimizi alsak aramıza hiçbir parti temsilcisi vs almadan sadece sorunlarımızı dillendirsek birileri farkına varsa ama direkt fetöcü bilmem ne deyip toplarlar içeri
Traktörleri toplayıp nereye çıkıyon abi mazot olmuş 6 tl 😃 şaka gibi ağlanacak halimize gülüyoruz işte..!

Traktorleri almak simdilik cozum degil.

Ayni il icerisindekiler anlasip toplu halde fabrikadan toptan alsaniz bayi kari, indirim falan cuvalda epeyce farkeder.