yeni 10 tonluk remor alımı için tavsiyeler

Ynt: yeni 10 tonluk remor alımı için tavsiyeler

Anıl Tiraki link=topic=61929.msg692427#msg692427 date=1359237333' Alıntı:
Palazoğlu ' nu öneririm...Kesinlikle hakkını verir...
fren konusunda bilgin varmı peki havalı ve pistonlu olarak seçenek sunuyormu acıba

s a arkadaşım firen konusunda yönetmeligine göre havalı firen olması gerekiyor tır römorku ve kamyonlarda oldugugibi bide dört tekerlekte firen sistemi olmasına dikkatetmen bazıları iki tekerlege firen sitemi koyuyorlar iki tekerlek te firen sistemi 10 ton için rampalı yerlerde yerli olmaz vede erken balata bitirir firenlerin bagımsız olmasınada dikkat etmelisin

mahomi85 link=topic=61929.msg692437#msg692437 date=1359239833' Alıntı:
s a arkadaşım firen konusunda yönetmeligine göre havalı firen olması gerekiyor tır römorku ve kamyonlarda oldugugibi bide dört tekerlekte firen sistemi olmasına dikkatetmen bazıları iki tekerlege firen sitemi koyuyorlar iki tekerlek te firen sistemi 10 ton için rampalı yerlerde yerli olmaz vede erken balata bitirir firenlerin bagımsız olmasınada dikkat etmelisin
havalı frense işime gelmez burda köksal remork ta ve bir kaç markada pistonlu fren bulunuyor sadece ön dingilde bulunmakta

umutmalkoc link=topic=61929.msg692404#msg692404 date=1359235450' Alıntı:
bende 10 tonluk tır tipi römork alcam.iki firma arasında kaldım palazoğlu ve köksal
ben ikisini de aldım hocam köksal araba yetiştiremiyo 2 ay oldu nerdeyse anlaştık daha gelmedi araba palazoglu geldi geçen hafta

bende geçen frumda gördüm konya seçilen römork diye bi marka süper görünüyo arabaları almadan önce görmedigime pişman oldum

havalı firen işime gemez düşüncesindesıniz tabi haklı sebebiniz vardır mesela traktörünüzde havalı firen cıkışı yoksa bu bi sebep ama avrupa birligi uyum yasasına geçiliyor agır römorklar yavaş yavaş havalıya geçilmesi gerekiyor bu sebepten de bazı traktörlerde havalı firen çıkışı bulunmakta veya opsiyonel olarata satılmakta hidrolik firen kötü oldugu anlamına degil benim yazdıklarım en iyi firen sistemi ne giden tercihler anlamında.

hepinize teşekkürederim köksal remork şuan yogun siparişleri varmış bende sordum soruşturdum havalı fren çıkışı traktörümde yok o yüzden de pistonlu fren benim için daha çekici

samet baran link=topic=61929.msg692519#msg692519 date=1359277148' Alıntı:
ben ikisini de aldım hocam köksal araba yetiştiremiyo 2 ay oldu nerdeyse anlaştık daha gelmedi araba palazoglu geldi geçen hafta
hayırlısı olsun samet bende gorustum corluyla köksal için yogun olduklarını soylediler