Yeni Aldığım 6 M3 Dikey Yem Karma Mikseri (Özyeşilyurt)

Ynt: Yeni Aldığım 6 M3 Dikey Yem Karma Mikseri (Özyeşilyurt)

Hayırlı olsun Hacım, buna en çok bakıcı sevinecek :D

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.Makinenin fiyatını yazmam uygun olmaz ben peşin aldım biraz pazarlık yaptık ,%50 hibeden 2 defa yararlandım hakkım doldu yani,bu markayı modeli seçmemin sebebi Konya firması servis sıkıntısı olma,fiyat uygun geldi,kullanıcı yorumları iyi,birde kepçesi diğer firmalarınkinden daha kullanışlı.

hacimmet link=topic=80537.msg956058#msg956058 date=1420958176' Alıntı:
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.Makinenin fiyatını yazmam uygun olmaz ben peşin aldım biraz pazarlık yaptık ,%50 hibeden 2 defa yararlandım hakkım doldu yani,bu markayı modeli seçmemin sebebi Konya firması servis sıkıntısı olma,fiyat uygun geldi,kullanıcı yorumları iyi,birde kepçesi diğer firmalarınkinden daha kullanışlı.

Hacı ' m ufak bi hatırlatma:

Fiyat vermemen çifti ve hayvancılık yapanın değil, sanayicinin menfaatine, yararına olur.

Hayırlı olsun.
sebazios link=topic=80537.msg956096#msg956096 date=1420978415' Alıntı:
Hacı ' m ufak bi hatırlatma:

Fiyat vermemen çifti ve hayvancılık yapanın değil, sanayicinin menfaatine, yararına olur.

+1

hacı hayırlı olsun peşin almaylada destek arasında ne kadar fark var degermi yazılmaya