YENİ ALDIĞIMIZ 8175

Ynt: YENİ ALDIĞIMIZ 8175

hepiniz çok sağolun arkadaşlar.allah herkese daha fazlasını nasip etsin.
tümocan 75 bg ali.
sağol volkan gitti johndeere :(

hayırlı olsun cihan allah kazasız belesız kullanmak nasip etsin .ayıp olmassa kaç tl ,,koltuğu çok hoşuma gitti ,sürücü platformu baya rahata benziyo.ama şapkası biraz enteresan .genede hoş duruyor

hayırlı olsun kaça aldınız abi? Aslında şu farları değiştirseler daha güzel olacak ama klasikler bunlardan daha karizmatik duruyo...

Hayırlı uğurlu olsun yusuf abi ve cihan :) allh kaza bela vermesin horozun etinden bizde isteriz pix-*-a allah yürü ya kulum desin hele kulda yürür gider artık :)

hayırlı olsun cihan iyi günlerde kullan benim tümoyu görecek gözüm kalmadı iyi motor yapıyo olabilirler ama beni üç ay bekletipde sonra biz bu modelin üretminden vazgeçtik dediler.

Hayırlı olsun koyun yerine horoz mu :) Allah kaza bela vermesin bizim köyde bunun kabinlisi çiftçekeri var oda çok hoşuma gitti bu gibi ee tabi nasıl olsa TÜRK Mühendisi yapıyo :)

hayırlı olsun güle güle kullanın
keykubat link=topic=46232.msg437514#msg437514 date=1314250809' Alıntı:
hayırlı olsun cihan iyi günlerde kullan benim tümoyu görecek gözüm kalmadı iyi motor yapıyo olabilirler ama beni üç ay bekletipde sonra biz bu modelin üretminden vazgeçtik dediler.
abi piyasa motor çakılı gidip gezsene bakarsın bakafana göre birşey bulursun senin ilk baştan tümosana gitmen hata

* Abi hayırlı uğurlu olsun Allah CC kazasız belasız kullanmak nasip etsin abi fiyatı ne kadar bu oğlanın