Yeni aldığımız nimet 70

Merhaba arkadaşlar traktörü alalı 2-3 ay oluyor 3105 vardı mal paylaşımı vb. sebeplerden dolayı sattık kendimiz aldık biraz yetmiyor ama artık napalım 240 la beraber kullanıcaz :)

j41x6.jpg

ßaşak Ve Erkunt
j41yf.jpg

j4206.jpg

Buda benim yeğen oap*-s
j421n.jpg

Abim ve bizim nimetin 400 saat bakımı
j422t.jpg

j425b.jpg

j426m.jpg

j4280.jpg

İyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum.İyi Geceler.

Ynt: Yeni aldığımız nimet 70

hayırlı olsun makinanız işinizi gordukten sonra ha 3105 ha erkunt 70 fark etmez size bişey sorucam sizinki zf şanzuman dier çift çeker e serisi corraro şanzuman hangisinin şanzumanı daha iyi ikisinide kullanıyorsunuzdur sanırım?

Teşekkürler arkadaşlar allah razı olsun. Doğru söylüyorsunuz insanın kendi malı gibisi yok
cazgin0020 link=topic=61846.msg688633#msg688633 date=1358668245' Alıntı:
hayırlı olsun makinanız işinizi gordukten sonra ha 3105 ha erkunt 70 fark etmez size bişey sorucam sizinki zf şanzuman dier çift çeker e serisi corraro şanzuman hangisinin şanzumanı daha iyi ikisinide kullanıyorsunuzdur sanırım?
Kardeş o resimdeki 70s bizim diğer 70e ordaki bi traktördü orda bindim güzele benziyordu seriydi,hatta servisin yanındaki bayi bize traktör satmaya çalıştığında levyeli satmaya çalıştı o levyelinin daha iyi olduğunun kanaatindeydi ama ben zf yi beğeniyorum o fotoğraftaki başağında sahibi arkadaşımdır oda 16+8 zf Gayet memnunuz zf den.

hayırlı olsun hasan abi hiç nimet inceleyemedik yazın veli çöllüye mahsul satmaya gelirsem nimeti getirde bi deneyelim :D

hasanerbakan42 link=topic=61846.msg688681#msg688681 date=1358674551' Alıntı:
Teşekkürler arkadaşlar allah razı olsun. Doğru söylüyorsunuz insanın kendi malı gibisi yok Kardeş o resimdeki 70s bizim diğer 70e ordaki bi traktördü orda bindim güzele benziyordu seriydi,hatta servisin yanındaki bayi bize traktör satmaya çalıştığında levyeli satmaya çalıştı o levyelinin daha iyi olduğunun kanaatindeydi ama ben zf yi beğeniyorum o fotoğraftaki başağında sahibi arkadaşımdır oda 16+8 zf Gayet memnunuz zf den.
bizim burdada denediler bi ara e serisi zf den çok çekti ranpada olsun pullukta olsun 4 lü 12 inç pulluk taktılar tek çeker 2 erkunta e serisi hem derin geçirip hem daha çok çekti ve fiyatıda daha aşşagıda zf ye gore biz çok şaşırdıkta :)

güzel paylaşım nimetin yakıtı nasıl yolda ve tarlada tarlada çok önemli deil benim için yolda yakıtı nasıl bi bilgi verirsen sevinirim

sinan kardeş gel elbet deneyelim ama niye hep veli ye satıyorsun bilmiyorum ömer ayvaz var develiler var :)

yoldaki yakıtını hiç ölçmedim ama tarlada dekarda 1.lt felan yaktı kurakta mısır yerinde 4lü 10lu pulluğu affetmedi anızda 4lü 8liyle zorladı :) galiba kuraktandır.Zaten pancar yerindeki performansı ne kadar güçlü olduğunu gösterdi :)

hayırlı olsun hasanbu sene 3105 lerin yaprak dökümü oluyor Erkuntla değişiyorlar :D herkesin kendi malı gibisi yoktur